RADP Cluj asfaltează într-o zi care nu există în calendar: „Cu un ochi râdem, iar cu unul plângem că nu știm dacă se va realiza lucrarea”

Updated on octombrie 30, 2022 RADP Cluj asfaltează o stradă din oraș într-o zi în care nu există în calendar. Potrivit unei înștiințări primite de locuitorii de pe strada București, RADP va efectua lucrări în data de 31 noiembrie, o zi care nu există

Zona vizată de lucrări va fi asfaltată în 31 noiembrie 2022, care nu există în calendar în condițiile în care penultima lună din an are doar 30 de zile.

”Cu un ochi râdem, că am fost informați că se asfaltează zona unde au fost garajele și se toarnă al doilea strat de asfalt, iar cu unul plângem că nu știm dacă se va realiza lucrarea.

Sper că nu trebuie să așteptăm schimbarea calendarului pentru asta”, a comentat un locuitor al străzii, potrivit cluj24.ro.

RADP Cluj asfaltează într-o zi care nu există în calendar: „Cu un ochi râdem, iar cu unul plângem că nu știm dacă se va realiza lucrarea” 1

În înștiințarea RADP, trimisă locuitorilor de pe strada București nr. 54-63, se arată că în data de 31.11.2022 vor fi executate lucrări de astfaltare.

 

error: Content is protected !!