Emil Boc face economie la energie: „Eu în birou nu am pornit căldura. Dar nu vom pune în pericol siguranța oamenilor”

Updated on octombrie 29, 2022 Primarul Emil Boc a anunțat că la Cluj vor fi luate măsuri pentru reducerea cheltuielilor, însă iluminatul public nu va fi oprit. De asemenea, edilul a spus că în birou încă nu a pornit căldura.

„Noi facem tot ce ține de noi pentru a diminua risipa. La mine în birou nu a pornit căldura și, de fapt, în niciun birou din Primărie. Lăsăm așa până când e necesar.

Emil Boc face economie la energie: „Eu în birou nu am pornit căldura. Dar nu vom pune în pericol siguranța oamenilor” 1

Nu vom afecta siguranța publică și a orașului, dar vom diminua risipa unde va putea fi diminuată. La Primarie nu am folosit nici aerul condiționat, doar de la 26 de grade în plus, pentru că este unul dintre cei mai mari consumatori”, a spus Emil Boc, pentru Ziua de Cluj. 

Emil Boc anunță că a certificat Primăria Cluj-Napoca anti-mită

Primăria Cluj-Napoca a obtinut certificarea ISO 37001, un standard internațional care recunoaște existența unui sistem eficient de management în combaterea mitei. Certificatul a fost acordat de catre Organismul de certificare RINA Simtex, se arată într-un comunicat al companiei transmis G4Media.ro

“Transparența și integritatea sunt valori fundamentale pe care le urmăm și le promovăm la nivelul instituției. Obiectivul este ca cetățeanul să aibă încredere că persoanele cu care interacționează în relația cu Primăria sunt integre și nu există favoritisme.

Democrația în ansamblu este mai puternică atunci când cetățenii văd lucrurile transparent și banul public cheltuit eficient. Certificarea obținută de Primăria Cluj-Napoca în domeniul Anti-Mită confirmă importanța pe care o acordăm acestor lucruri, abordării profesioniste, cu reguli și proceduri clare”, a transmis primarul.

error: Content is protected !!