A vrut să bată cu 1-0 dar a luat bătaie cu 3-0. Dan Petrescu, CFR Cluj: „Asta e chestia pe care n-o înțeleg în fotbal…Unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre!”

Updated on octombrie 28, 2022 Obișnuit să joace doar la 1-0, Dan Petrescu recunoaște că nu înțelege de ce pierde cu 3-0 când joacă bine. Dan Petrescu este de părere că elevii săi au făcut un joc bun, deși CFR a pierdut meciul cu scorul de 3-0.

“La cum s-a jucat, cred că a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre. Asta e chestia pe care n-o înțeleg în fotbal. În prima repriză am luat gol din offside, din păcate VAR-ul n-a fost.

A vrut să bată cu 1-0 dar a luat bătaie cu 3-0. Dan Petrescu, CFR Cluj: „Asta e chestia pe care n-o înțeleg în fotbal...Unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre!" 1

Am avut ocazii mari, trebuia să intrăm la vestiare cu avantaj. În partea secundă, am dominat. Când îți dai și autogol, e clar că nu e seara noastră.

După a trebuit să risc, știam că au jucători de contraatac. Am pierdut cu 0-3, asta nu e bine, dar bine că suntem în continuare în cărți. Sper să reușesc să aduc jucătorii la 100% pentru meciul cu Ballkani.

Orice jucător al lor câștigă bani foarte mulți și joacă la echipa națională. Meritam mai mult în dubla manșă cu ei, iar în dubla cu Slavia poate nu meritam 6 puncte.

Asta e. Nu sunt eu magician, n-am ce să le reproșez jucătorilor”, a declarat Petrescu, citat de digisport.ro.

În ultima rundă, programată săptămâna viitoare, când se joacă CFR Cluj – Ballkani și Slavia Praga – Sivasspor, campioana României trebuie să obțină măcar un rezultat identic cu cel al cehilor pentru a merge în primăvara europeană.

error: Content is protected !!