(Video) Cluj: Accident grav în Baciu. O tânără de 20 de ani a lovit un cap de pod

Updated on octombrie 26, 2022 Un accident rutier a avut loc azi noapte în localitatea Baciu. O tânără de 20 de ani a lovit un cap de pod.

”Din primele cercetări reiese că în jurul orei 01.15, un autoturism condus înspre Cluj-Napoca de o tânără în vârstă de 20 de ani, din municipiul Zalău ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod.

(Video) Cluj: Accident grav în Baciu. O tânără de 20 de ani a lovit un cap de pod 1

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea acesteia, fiind transportată la spital. Polițiștii continuă cercetările, urmând să stabilească împrejurările producerii accidentului rutier”, a transmis IPJ Cluj.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această noapte la un eveniment rutier petrecut pe strada Transilvaniei din localitatea Baciu.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SAJ, unde au găsit un autoturism răsturnat pe plafon în afara părții carosabile, în care se afla o femeie în stare de inconștiență.

Echipele de pompieri au extras de urgență victima în vârstă de aproximativ 20 de ani și au predat-o unui echipaj SAJ. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de medicale”, a transmis ISU Cluj.

error: Content is protected !!