Cluj: 50 de metri din strada Iuliu Maniu au fost asfaltaţi în timp record pentru vizita Prințului Edward

Updated on octombrie 14, 2022 De două luni se lucrează din greu pe strada Iuliu Maniu din Cluj-Napoca. Ieri s-a bătut însă orice record de viteză. Şoseaua a fost nivelată şi s-a pus un strat de criblură în numai câteva ore. Totul pentru ca Prinţul Edward să ajungă la restaurant fără prea multe zgâlţâieli.

Asfaltarea nu a fost făcută de primărie, ci de patronii localului. Aceștia au tocmit o echipă de muncitori care să niveleze rapid un strat de criblură pe o bucată de stradă.

Cluj: 50 de metri din strada Iuliu Maniu au fost asfaltaţi în timp record pentru vizita Prințului Edward 1

Porţiunea de stradă pe care s-a facut reparaţia este lungă de doar 40-50 de metri. Restul şantierului a fost ascuns cu două panouri, care aseară erau puse dintr-o parte în alta a străzii, informează observatornews.ro.

Lucrarea în regim de urgenţă a fost comandată direct de cei de la restaurantul în care a cinat fratele Regelui Charles al III-lea. Din acest motiv, factura trebuie achitată tot de patronii localului.

Iulia Persa, purtător de cuvânt Primăria Cluj-Napoca: Primăria nu a comandat această lucrare, a fost făcută pe cheltuiala celor de la restaurant. Primăria nu o să deconteze niciun ban în plus faţă de proiectul iniţial.

Contele a venit la Cluj-Napoca cu un zbor de linie al unui operator lowcost. Nimeni din staff nu a cerut tratament preferenţial sau debarcare la salonul VIP, astfel că fratele Regelui Charles al III-lea a ieşit din terminal pe fluxul normal, împreună cu ceilalţi pasageri.

error: Content is protected !!