Tenismena Eugenie Bouchard, la Cluj: „Abia am ajuns în România și sunt complet obsedată!”

Updated on octombrie 7, 2022 Irina Begu și Emma Răducanu s-au retras de la Transylvania Open dar la Cluj a ajuns Canadianca Eugenie Bouchard, care s-a îndrăgostit de România.

Bouchard a ajuns miercuri seara la Cluj, a fost întâmpinată de organizatorii turneului, iar joi a explorat orașul din Ardeal, potrivit Gazeta Sporturilor. Frumoasa canadiancă a avut nevoie doar de câteva ore pentru a rămâne impresionată de Cluj-Napoca. „Sunt atât de entuziasmată să mă aflu în România pentru prima dată”, a scris Eugenie la InstaStory.

Tenismena Eugenie Bouchard, la Cluj: „Abia am ajuns în România și sunt complet obsedată!” 1

 

Într-un alt story, Bouchard, finalistă la Wimbledon 2014, s-a filmat în zona Sala Polivalentă – Cluj Arena și a înregistrat, cu zâmbetul pe buze, un mesaj vocal: „Abia am ajuns în România și sunt complet obsedată!”

Transylvania Open: “Din păcate, Emma Răducanu este nevoită să se retragă de la Transylvania Open din cauza unei accidentări la încheietura mâinii.
Însănătoșire grabnică, Emma! Așteptăm cu nerăbdare să te vedem în curând.
❤️ din partea prietenilor tăi clujeni”
Tenismena Eugenie Bouchard, la Cluj: „Abia am ajuns în România și sunt complet obsedată!” 2

Irina Begu se retrage din turneu

Irina Begu s-a retras din main draw-ul Transylvania Open, turneul WTA 250 care începe în acest weekend la BT Arena în Cluj-Napoca. Irina, numărul 33 în clasamentul mondial feminin al momentului, nu poate lua startul în turneu din motive medicale.

După un sezon excelent, cel mai bun al ei în termeni de victorii obținute din 2014 încoace, căuta la Cluj punctele care s-o readucă între primele 30 de jucătoare ale lumii. În 2022, Irina a jucat semifinale la Sankt Petersburg, optimi de finală la Roland Garros și a câștigat două titluri, unul la București WTA 125K, iar celălalt la Palermo – WTA 250.

Irina a jucat la ediția inaugurală a Transylvania Open, când a fost învinsă în primul tur de o altă româncă, Irina Bara. În schimb, ea a reușit să ajungă în semifinale în proba de dublu, alături de Andreea Mitu.

Locul ei pe tabloul de simplu a fost luat de Harriet Dart.

error: Content is protected !!