Mircea Bravo, detalii despre viața de om însurat. „Îmi place viață de căsnicie”

Updated on octombrie 7, 2022 Creatorul de conținut video a povestit că îi place viața de căsnicie, dar a observat că de când s-a însurat, i s-au schimbat prioritățile și perspectiva de viață, într-un mod constructiv.

Pe de altă parte, căsătorie nu i-a adus acestuia schimbări majore în viața profesională. Dar, ceea ce poate spune faimosul creator de conținut este că este un om mai împlinit de când a renunțat oficial la burlăcie.

Mircea Bravo, detalii despre viața de om însurat. „Îmi place viață de căsnicie” 1

Îmi place viață de căsnicie. Am observat cum prioritățile se schimbă, perspectivele se schimbă, dar într-un mod constructiv.
Căsătoria nu mi-a adus schimbări majore în viața profesională. Mă simt, per total, un om mai împlinit”, a declarat Mircea Bravo, pentru Click!.

Mircea Bravo a vorbit și despre filmul „Mirciulică”, film ce urmează să apară în toate cinematografele din țară pe data de 7 octombrie 2022.

Nu pot să îți zic că m-am așteptat de la început la succesul pe care îl am acum. Cumva mi-am reglat pe parcurs așteptările în funcție de feedback-ul pe care l-am primit de la public. Uitându-mă în urmă, îmi dau seama că de mic mi-a plăcut să fiu în centrul atenție, dar nu acesta a fost scopul în sine”, a declarat Mircea Bravo, potrivit Fanatik.

Mircea Bravo e „Mirciulică“, un tânăr magistrat

Mircea, un tânăr de 30 ani din Gherla, pică un examen de magistratură la București și este nevoit să se întoarcă acasă și să locuiască cu părinții lui. Forțat de împrejurări, se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze pentru soția șefului, potrivit Adevarul.

Mircea Bravo, detalii despre viața de om însurat. „Îmi place viață de căsnicie” 2

Lui Mircea Bravo i s-au alăturat în acest proiect actori consacrați din lumea teatrului, printre care Elena Ivanca, Adrian Cucu, Cătălin Herlo, Dan Chiorean, Denisa Vlad. Filmul este produs de Bravo Films, o companie clujeană de producție cinematografică, fondată în anul 2020, de către cei care stau în spatele echipei Mircea Bravo: Cristian Ilișuan și Mircea Popa.

error: Content is protected !!