Mergi? Parada Zilelor Clujului în Piața Unirii, sâmbătă. Emil Boc: „Ne vedem la sărbătoarea orașului!”

Updated on octombrie 7, 2022 Clujenii și turiștii sunt invitați la un weekend plin de evenimente la Zilele Clujului cu Delia, The Motans și mulți alți artiști. Cine dorește să participe la Parada Zilelor Clujului este așteptat sâmbătă, de la ora 17:00 în Piața Unirii.

Mai multe și diverse bucurii, mai multă poftă de-a trăi! Un alt motto dedicat celei de-a X-a ediții a Zilelor Clujului surprinde multitudinea de evenimente care se desfășoară în Cluj-Napoca la acest sfârșit de săptămână și diversitatea lor. Programul este public pe www.zileleclujului.ro și include momente spectaculoase, multă emoție, evenimente culturale și activități ce surprind multiplele fațete ale comunității clujene – creativă, colorată și multiculturală.

Mergi? Parada Zilelor Clujului în Piața Unirii, sâmbătă. Emil Boc: „Ne vedem la sărbătoarea orașului!” 1
(foto: cluj.com)

De vineri, 7 octombrie, programul devine foarte intens: în Piața Unirii sute de elevi vor urca pe scenă pentru un spectacol aparte, de la ora 17:00; de la 18:30 concertează Nicole Cherry, Compact, The Motans și Delia; la 21:30 începe spectacolul de drone, video mapping și artificii. De asemenea, la Iulius Parc va avea loc spectacolul musical Best of Broadway la ora 19:30.

Sâmbătă, 8 octombrie va fi o zi plină:

la ora 17:00 începe Parada Zilelor Clujului în Piața Unirii;
Piața Unirii găzduiește seara de muzică clasică ce reunește importante instituții de cultură: Filarmonica de Stat Transilvania, Opera Națională Română Cluj-Napoca, Opera Maghiară Cluj și Academia de Muzică „Gheorghe Dima”;
ateliere, concerte, proiecții de filme și multe alte activități în diverse locații din oraș.

Din program pentru întreg weekendul: concerte în Piața Muzeului și Parcul Central, Festivalul Gastronomic Internațional, Festivalul de Vin, expoziții la Turnul Croitorilor, Bookfest la Casino, Târgul meșterilor populari, Promenada cărților, Clujotronic la Casa Municipală de Cultură. Merită urmărită pagina de Facebook și Instagram a Zilelor Clujului pentru informații despre toate activitățile. Evenimente au loc și în bazele sportive din Gheorgheni și Mănăștur, Piața Karl Liebknecht și multe alte locuri.

Zilele Clujului 2022 este organizat de Primăria municipiului Cluj-Napoca alături de peste 100 de companii, ONG-uri, universități și instituții.

Parteneri oficiali: Terapia – O companie Sun Pharma și Iulius Mall Cluj-Napoca
Zilele Clujului 2022 beneficiază de susținerea următorilor parteneri principali: NTT Data Romania, Vodafone România, Accesa, Ursus.
Parteneri: Coca-Cola, Coral Impex, Autoworld – Dealer Autorizat Volvo, Moldovan Carmangerie, Farmec, Betfair Romania Development, msg systems Romania, Avangarde Software, PMA Invest.

Emil Boc:Cluj-Napoca, Zilele Clujului: Mulțumim, Florin Piersic! Sărbătoarea comunității – Zilele Clujului – a debutat cu seara de teatru. Publicul din Piața Unirii s-a bucurat de prezența lui Florin Piersic, personalitate clujeană inegalabilă și de îndrăgiții actori ai Teatrului Național Cluj-Napoca.

Mergi? Parada Zilelor Clujului în Piața Unirii, sâmbătă. Emil Boc: „Ne vedem la sărbătoarea orașului!” 2

În deschiderea ediției aniversare a Zilelor Clujului – ediția a X-a – cortina a fost ridicată pentru titanul filmului și teatrului românesc, clujeanul iubit de întreaga țară, Florin Piersic. Într-un moment dedicat special publicului, marele actor și-a relatat începutul carierei, clipe memorabile din cei peste 60 de ani de actorie și dorința de a rămâne mereu în gândul și inima clujenilor.

Mergi? Parada Zilelor Clujului în Piața Unirii, sâmbătă. Emil Boc: „Ne vedem la sărbătoarea orașului!” 3

Îl asigur pe Florin Piersic de respectul și dragostea pe care clujenii i-o poartă. În numele comunității, aduc mulțumiri maestrului pentru dedicarea și pasiunea pentru arta dramatică care l-au consacrat într-un simbol inegalabil al întregii țări.

Mergi? Parada Zilelor Clujului în Piața Unirii, sâmbătă. Emil Boc: „Ne vedem la sărbătoarea orașului!” 4

Seara a continuat cu piesa de teatru „O noapte furtunoasă” a lui Caragiale. Mulțumiri actorilor de la Teatrul Naţional Cluj-Napoca pentru reprezentație. Aplauzele publicului au subliniat aprecierea noastră.
Vineri ne așteaptă o nouă zi plină de activități ce ilustrează multiculturalitatea și frumusețea Clujului. Ne vedem la sărbătoarea orașului!

error: Content is protected !!