Cluj: Șase elevi și trei profesori au ajuns drogați la spital după ce au fumat o substanță necunoscuta, în Huedin

Updated on octombrie 6, 2022 Șase elevi și trei profesori au ajuns drogați la spitalul Huedin. Aceștia ar fi fumat o țigară ce conține o substanță necunoscută. Polițiștii din Huedin fac acum cercetări pentru a identifica substanța pe care atât elevii, cât și profesorii ar fi fumat-o.

Totul s-ar fi petrecut în această dimineață chiar în sala de clasă, acolo unde elevilor li s-ar fi făcut rău, rând pe rând, după ce au fumat substanța necunoscută, informează infohuedin.ro.

Cluj: Șase elevi și trei profesori au ajuns drogați la spital după ce au fumat o substanță necunoscuta, în Huedin 1

Cei trei profesori ar fi inhalat din fumul respectiv, fiind transportați și ei la spital .

”Intoxicație exogenă cu substanță necunoscută, provenită de la fumatul unei țigări”, au spus surse medicale din Huedin.

Percheziții la traficanții de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat în această dimineață 35 de percheziții domiciliare, în județele Alba și Cluj, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

Conform BCCO, din cercetări a reieșit că, în perioada 2021 – 2022, 14 persoane ar fi vândut droguri din categoria celor de risc (cannabis), dar și noi substanțe psihoactive mai multor consumatori din Alba Iulia, Aiud, Teiuș, Turda, Gherla, precum și în mai multe localități din zona Munților Apuseni.

Persoanele bănuite de trafic de droguri vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

error: Content is protected !!