Cluj. Garsonieră de 14 metri pătrați cu pat deasupra băii. „Doar” 200 de euro lunar

Updated on octombrie 4, 2022 O garsonieră de numai 14 metri pătrați și cu loc de dormit deasupra băii a fost scoasă la închiriere pentru suma de 200 de euro pe lună.

Spațiul mic și destul de înghesuit pe care o persoană vrea să îl dea în folosință are pat deasupra băii și un living foarte mic. Bucătăria este la rândul său doar un petec, dar care este suma cu care se închiriază și unde se află, scrie fanatik.ro, care citează stiridecluj.ro.

Cluj. Garsonieră de 14 metri pătrați cu pat deasupra băii. „Doar” 200 de euro lunar 1

Garsoniera de doar 14 metri pătrați cu un loc de dormit deasupra băii este disponibilă pe site-urile de specialitate, fiind situată în Cluj-Napoca, undeva în zona centrală. Locuința este înaltă, dar destul de mică.

Acest lucru l-a îndemnat pe proprietar să folosească la maxim spațiul din casă, dovadă că patul este situat foarte aproape de tavan. Acolo se urcă pe o scară de lemn, așa zisul dormitor fiind amenajat pentru doar odihnă.

Livingul reprezintă, de asemenea, un spațiu foarte mic. În acest loc încape o bucătărie improvizată dintr-un mic frigider și o plită.

Baia este construită dintr-o cabină de duș, o chiuvetă și câteva spații de depozitare. Aceasta este separată de o ușă din lemn, garsoniera de numai 14 metri pătrați putând fi achiziționată cu suma de 200 de euro pe lună.

error: Content is protected !!