Cluj: Bilete de autobuz gratis dacă dai o „tură” cu bicicleta

Updated on octombrie 1, 2022 Clujenii care dau o „tură” cu bicicleta pot obține un bilet gratuit de autobuz. O bicicletă specială a fost amenajată în stația de autobuz din față de la Central.

Campania face parte din cadrul proiectului „biletul de sănătate”, lansat de Sports Festival.

Cluj: Bilete de autobuz gratis dacă dai o „tură” cu bicicleta 1

„Biletul de sănătate se extinde! După cum ți-am promis, drept mulțumire pentru succesul de care s-a bucurat până acum această inițiativă, revenim cu o surpriză.

De această dată, te provocăm la o tură cu bicicleta la finalul căreia vei fi recompensat cu un bilet de autobuz. Începând de astăzi, în stația din fața magazinului Central te așteaptă varianta 2.0 a Biletului de Sănătate. Accepți provocarea?”, au transmis cei de la Sports Festival.

Bilet gratis de autobuz cu 20 de genuflexiuni

Biletul de Sănătate, proiectul sportiv dedicat comunității care a avut un succes peste așteptări, a revenit la Cluj-Napoca. Este cea de-a treia fază a programului inițiat de Sports Festival, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și al Consiliului Local. Călătorii vor putea, din nou, să obțină un bilet de autobuz gratuit în schimbul a 20 de genuflexiuni, executate în maxim două minute.

Automatul care citește mișcările și emite biletele de sănătate va fi reamplasat în stația de autobuz Memorandumului Sud din Cluj-Napoca. Tichetele de călătorie astfel obținute vor fi valabile 7 zile de la data emiterii, pentru orice călătorie în rețeaua de transport public urban din municipiul Cluj-Napoca.

Stația de autobuz smart va funcționa zilnic, începând cu data de 20 septembrie, între orele 08.00 -20.00.

error: Content is protected !!