Accident în centrul Clujului. Două femei și doi copii de 3 și 7 ani, răniți

Updated on septembrie 28, 2022 Două femei și doi copii au fost răniți, în urma unui accident în care au fost implicate două mașini, marți seara, în Piața Cipariu din Cluj Napoca.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit marți seara la un accident rutier petrecut în Piața Cipariu în care au fost implicate două autoturisme.

Accident în centrul Clujului. Două femei și doi copii de 3 și 7 ani, răniți 1

Din fericire nu au existat persoane încarcerate, însă două femei au avut nevoie de îngrijiri medicale, precum și doi minori de aproximativ 2 și 7 ani. La o primă evaluare, cu toții prezintă simptome ușoare. La misiune iau parte două autospeciale, precum și un echipaj SMURD”, potrivit ISU Cluj.

Din primele date, o femeie în vârstă de 36 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Piața Timotei Cipariu spre Piața Ștefan cel Mare, ar fi pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie în vârstă de 47 de ani, din Cluj-Napoca.

În urma impactului atât cele două femei, cât și doi de aproximativ 2 și 7 ani, aflați în autoturismul condus de femeia în vârstă de 36 de ani, au necesitat îngrijiri de specialitate.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. Precizăm faptul că minorii se aflau în dispozitive de fixare în scaun și aveau centurile cuplate“, a transmis IPJ Cluj.

error: Content is protected !!