O vitezomană din Cluj, fără permis, a fost prinsă de polițiști pe DN1

Updated on septembrie 27, 2022 O femeie din Cluj a fost prinsă de polițiști gonind cu mașina pe DN1. Femeia nu avea permis de conducere.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

O vitezomană din Cluj, fără permis, a fost prinsă de polițiști pe DN1 1

„În fapt, la data de 25 septembrie 2022, în jurul orei 19.10, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, o femeie, în vârstă de 37 ani, din județul Cluj, care conducea un autovehicul pe DN1, fără a respecta regimul legal de viteză prevăzut pe tronsonul de drum tranzitat.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că femeia are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

error: Content is protected !!