(Video) Cluj: Accident cumplit pe Calea Moților. Un tânăr de 25 de ani a murit

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață pe Calea Moților din Cluj Napoca. În urma accidentului, un tânăr de 25 de ani a murit.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut pe Calea Moților din Cluj-Napoca.

(Video) Cluj: Accident cumplit pe Calea Moților. Un tânăr de 25 de ani a murit 1 (Video) Cluj: Accident cumplit pe Calea Moților. Un tânăr de 25 de ani a murit 2

Apelul de urgență a venit la ora 6:18, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale, precum și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Ulterior, în sprijin a venit și o autospecială cu modul de descarcerare de la Detașamentul 1.

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit un autoturism puternic avariat. Înăuntru se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Drept urmare, nu s-au mai putut aplica manevre de resuscitare. Mai exact, a fost vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani. Misiunea pompierilor se va încheia în scurte momente, traficul fiind blocat în zonă”, a transmis ISU Cluj, potrivit Monitorul de Cluj. 

error: Content is protected !!