Dan Petrescu, despre dezastrul de la Națională: „Când apare unul ca mine, care muncește și face ceva pentru România, sau ca Hagi, dau toți în el”

Updated on septembrie 23, 2022 Echipa națională de fotbal a României joacă vineri, în deplasare cu Finlanda, în etapa #5 din Liga Națiunilor, de la ora 21:45, însă după 4 dintre cele 6 meciuri din grupă, România este ultima, cu o victorie și 3 înfrângeri.

Dan Petrescu a vorbit despre starea în care se află naționala României.

Dan Petrescu, despre dezastrul de la Națională: „Când apare unul ca mine, care muncește și face ceva pentru România, sau ca Hagi, dau toți în el” 1

„Asta e situația fotbalului românesc, n-au nicio vină antrenorii, au fost toți pe acolo, iar rezultatele sunt aceleași. Toată lumea e de vină, nu numai antrenorii.

E clar că nu suntem bine, dar la un moment dat trebuie să facem pasul spre unde eram odată. Deocamdată, suntem unde suntem. Eu și generația mea nu suntem băgați în seamă si apreciați. E clar că acum nu suntem bine.

E cel mai ușor să dai în antrenor! Mergem toți pe tobogan, am ajuns vai de noi! Iar când apare unul ca mine, care muncește și face ceva pentru România, sau ca Hagi, dau toți în el! Hai să muncim mai mult și să vorbim mai puțin. Ne-au luat-o țările vecine înainte, ăsta e adevărul”, a declarat Dan Petrescu, citat de gsp.ro.

Înaintea meciului de la Helsinki, România se află pe ultimul loc în grupă, cu trei puncte acumulate în patru meciuri. De cealaltă parte, Finlanda este pe poziția a treia, iar nordicii au cu un punct mai mult decât elevii lui Edi Iordănescu.

În partida tur, prima reprezentativă a României s-a impus în fața Finlandei, scor 1-0, grație unui gol marcat de Nicușor Bancu. De amintit este că “tricolorii” au ratat și un penalty, după ce șutul trimis de George Pușcaș a fost apărat de portarul advers.

error: Content is protected !!