Teodor Baconschi: „Clujenii se plâng de trafic, de micul deranj UNTOLD și alte flecuștețe. Să-i invităm periodic în București, ca să-i învățăm oleacă minte!”

Updated on septembrie 21, 2022 Diferența dintre Cluj și București se menține mare, chiar dacă ni se pare că la noi nu prea se mai mișcă lucrurile, ne enervează un Untold sau alte „ flecuștețe”. Fostul ministru de Externe, Teodor Baconschi, îi invită pe clujenii nemulțumiți la o vizită în București.

Teodor Baconschi: „Dragi bucureșteni, trebuie să vă spun că, la ora actuală, Clujul ne cam dă lecții de administrație locală. Parcuri impecabile, transport public modern, curat, silențios; servicii digitalizate; patrimoniu restaurat (biserica gotică Sf. Mihail, Muzeul Național de Artă și multe altele).

Teodor Baconschi: „Clujenii se plâng de trafic, de micul deranj UNTOLD și alte flecuștețe. Să-i invităm periodic în București, ca să-i învățăm oleacă minte!” 1

Lucrări avansate de modernizare a infrastructurii subterane. Piațete și spații pietonale pietruite elegant. Noi cartiere rezidențiale. Restaurante, cafenele și mall-uri la cel mai bun nivel european. Aeroportul se extinde, tronând peste o rețea de autostrăzi. Un hub IT în expansiune. Sute de IMM-uri.

Desigur, clujenii se plâng de trafic, de micul deranj UNTOLD și alte flecuștețe. Să-i invităm periodic în capitală, ca să-i învățăm oleacă minte! 🙂”

error: Content is protected !!