Fanii lui „U” nu îi vor pe cei de la CFR pe Cluj Arena. Contre între cele două galerii

Updated on septembrie 21, 2022 CFR Cluj nu mai poate juca pe propriul stadion următoarele meciuri considerate pe teren propriu, întrucât gazonul de pe arena “Dr. Constantin Rădulescu” va fi înlocuit.

Arena marii rivale ‘U’ Cluj, Cluj Arena, a fost luată în calcul de către conducerea campioanei României. Suporterii “șepcilor roșii” au transmis miercuri un mesaj de avertisment, precizând că nu acceptă ca rivala CFR Cluj să joace pe stadionul Cluj Arena.

Fanii lui „U” nu îi vor pe cei de la CFR pe Cluj Arena. Contre între cele două galerii 1

“Un meci pe stadionul Dr. Mircea Luca în care CFR ar avea statut de gazdă nu va fi acceptat de Peluza Șepcile Roșii. U-iștii au umplut străzile Clujului și le-au transformat într-o mare furtună în alb-negru pentru ca acest stadion să existe, casa noastră.

Nu suntem împotriva unei decizii, nu prevenim, nu avertizăm, vă spunem răspicat că nu acceptăm și ne asumăm orice repercusiune”, au transmis Șepcile Roșii, potrivit digisport.ro.

Asociația Independentă a Suporterilor CFR-iști de Pretutindeni a reacționat, pe pagina oficială de Facebook.

„Chiriași cu pretenții de proprietari…

Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns. Au reușit să ducă o dată în faliment societatea care administrează Cluj Arena, se pregătesc pentru a doua oară. Sunt curios care este opinia Consiliul Judetean Cluj și a domnului Tișe în această situație, dar și a clujenilor de rând care suportă din propriul buzunar mofturile de latifundiari ale acestor băiețași. […] Din păcate pentru ei, acela va fi pentru totdeauna stadionul clujenilor, iar ei vor fi pe vecie chiriași”, au transmis aceștia.

CFR Cluj nu va juca pe Cluj Arena “pentru a evita escaladarea unei posibile stări de tensiune in oraș”, transmite președintele Consiliului Județean, Alin Tișe.

“CFR are oameni responsabili in conducerea clubului.

Chiar dacă cererea lor este legală, urmare a pozițiilor exprimare de unele instituții abilitate, au decis sa joace meciul la Mediaș.

Prin aceasta se preîntâmpina nașterea sau escaladarea unei posibile stări de tensiune in oraș, pe fondul unei eventuale decizii”, a declarat Alin Tișe.

error: Content is protected !!