Plecarea Dan Petrescu de la CFR Cluj, comentată de Nicolae Dică. „Un om care vine și califică echipa și îți aduce în club 6-7 milioane de euro îl dai afară?”

Updated on septembrie 19, 2022 La conferința de presă organizată înaintea meciului cu Universitatea Craiova, Nicolae Dică a fost întrebat despre situația lui Dan Petrescu. Antrenorul FCSB-ului crede că ar fi o greșeală dacă oficialii CFR-ului l-ar da afară pe omologul său de la Cluj, ținând cont de performanțele acestuia din ultima vreme.

“Nici el nu are rezultate slabe. El a calificat echipa în Conference, dar cred că acolo e vorba că este de multă vreme la club. Eu am venit de o lună și jumătate, am calificat echipa. Am făcut performanță, am reușit alături de staff, de conducere și de jucători să ne calificăm în grupe după 5 ani.

Plecarea Dan Petrescu de la CFR Cluj, comentată de Nicolae Dică. „Un om care vine și califică echipa și îți aduce în club 6-7 milioane de euro îl dai afară?” 1

Un om care vine și califică echipa și îți aduce în club 6-7 milioane de euro îl dai afară? Tu dacă ai o afacere l-ai da afară? Este clar că în fotbal, dacă o echipă nu are rezultate, antrenorul plătește. Dacă nu mai există încredere, e clar că ne strângem mâna. Dar nu vreau să comentez ce se întâmplă la alte echipe”, a spus Dică, citat de digisport.ro.

Marius Bilașco, oficialul campioanei CFR Cluj, a confirmat că Dan Petrescu și patronul Nelu Varga vor purta marți o discuție decisivă.

Tot mai contestat de fanii lui CFR Cluj, Dan Petrescu a susținut sâmbătă o conferință de presă incendiară. A transmis că nu va continua pe banca „feroviarilor” dacă nu este susținut public de conducere și că după meciul cu FC Argeș, programat luni, de la ora 20:30, va purta o discuție decisivă cu patronu Nelu Varga. Marius Bilașco a confirmat informația.

„Nu i-au căzut bine scandările, de asta şi reacţie pe care a avut-o în conferinţă. Nu ştiam că o sa vorbească despre asta, am fost surprins. E clar că a fost afectat de acele scandări. Acum e prea mult să spunem ceva, să schimbăm antrenorul, mâine avem meci”, a spus Bilașco, citat de gsp.ro.

error: Content is protected !!