Dan Petrescu: „Nu am de ce să îmi dau demisia…Am avut gol și 3 penalty-uri clare!”

Updated on septembrie 16, 2022 Dan Petrescu are mari probleme după ce strategia sa de a juca la 1-0, cu orice echipă, a eșuat. Petrescu a jucat la 1-0 cu una din cele mai slabe echipe din Europa, Balkani din Kosovo. El a jucat la 1-0 și aseară cu Sivasspor, echipă ieșită din formă, pe locul 15 în Turcia. Dacă nici cu aceste echipe nu ataci, să câștigi categoric, cum să câștigi?

CFR Cluj a fost învinsă de Sivasspor, scor 0-1, în runda secundă a grupei G din Conference League. Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul „feroviarilor”, a contestat arbitrajul. Brigada condusă de olandezul Allard Lindhout l-a scos din sărite pe Dan Petrescu în prima repriză a disputei din runda secundă a grupei G din Conference League.

Dan Petrescu: „Nu am de ce să îmi dau demisia...Am avut gol și 3 penalty-uri clare!” 1

Toate micile detalii au fost în favoarea lor astăzi. După ce ne-au scos mingea din poartă, au primit penalty… Nu înțeleg cum la acest nivel nu avem Goal Line. E foarte simplu, arbitrul are pe ceas și i se spune. Acolo a fost momentul cheie al meciului.

E 100% că am jucat mai bine decât în Kosovo. Repet, am avut gol, ne-au scos-o din poartă. Am avut 3 penalty-uri clare! Dar nimeni nu o să mai vorbească despre asta. Avem nevoie de VAR, cu el am fi câștigat azi!”, au fost nemulțumirile exprimate de Petrescu în conferința de presă, anunță Gazeta Sporturilor.

„Știam că la penalty nu prea sunt norocos. Mă gândeam că poate Simone ne ajută. Normal că preferam un joc foarte slab, să nu ajungem la poartă și să batem 1-0, dar ăsta e fotbalul. Depinde de arată tabela. Noi am dat gol, asta mă enervează cel mai rău. Am marcat și n-a văzut arbitrul” a mai spus Petrescu, citat de Prosport.

Dan Petrescu, mesaj pentru contestatari

Imediat după fluierul final, fanii „feroviari” i-au cerut demisia lui Dan Petrescu (54 de ani).

Eu nu vorbesc cu publicul, eu vorbesc cu jurnaliștii. Nu am de ce să îmi dau demisia. Am un contract, vreau să îl respect. Dacă echipa n-ar juca, nu ar ajunge la poartă, m-aș gândi la demisie. Eu nu înțeleg motivul acestor scandări. Dacă vine cineva și îmi explică… Am avut mereu rezultate.

Cu mine n-au venit să vorbească. Fiecare e liber să zică ce vrea în lumea asta”, a spus Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

error: Content is protected !!