CFR Cluj a adus un fundaș din Serie A: „Suntem bucuroși să anunțăm că a semnat”

Updated on septembrie 16, 2022 CFR Cluj a oficializat, vineri dimineață, transferul senegalezului Ibrahima Mbaye. Fundașul dreapta de 27 de ani era liber de contract după despărțirea de Bologna.

Ibrahima Mbaye, fotbalist cu peste 140 de apariții în Serie A, a fost transferat de clujeni pentru a-i face concurență lui Cristi Manea, titularul obișnuit al „feroviarilor”. Africanul e cotat la 700.000 de euro pe Transfermarkt și are în CV formații precum Inter, Livorno sau Bologna, informează gsp.ro.

CFR Cluj a adus un fundaș din Serie A: „Suntem bucuroși să anunțăm că a semnat” 1

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că Ibrahima Mbaye, fundaș lateral în vârstă de 27 de ani, a semnat cu CFR Cluj!

Ibrahima Mbaye a început fotbal la Inter Milano, iar în sezonul 2013-2014 a fost împrumutat la Livorno, echipă pentru care a bifat 25 de meciuri în Serie A. În 2015, fundașul a ajuns la Bologna, prima dată sub formă de împrumut, iar mai apoi a fost achiziționat definitiv și a bifat peste 130 de apariții în prima ligă, în tricoul formației din nordul Italiei.

Noul nostru fundaș de bandă a câștigat Cupa Africii anul acesta alături de naționala Senegalului, competiție în care a bifat 3 meciuri. Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!”, se arată în comunicatul „feroviarilor”.

error: Content is protected !!