Accident Cluj. Porsche distrus de o motocicletă

Updated on septembrie 16, 2022 Un accident în care au fost implicate o motocicletă și un autoturism Porsche a avut loc ieri în localitatea Nădășelu.  Motociclistul de 48 de ani a alunecat într-o curbă şi s-a izbit de un autoturism de lux.

Motociclistul a fost proiectat pe asfalt. A suferit răni serioase, dar a rămas conştient. Iniţial, la faţa locului a fost trimis un elicopter SMURD pentru preluarea acestuia. Însă întâmplarea a făcut ca o ambulanţă din Zalău să treacă prin zonă, aşa că pacientul a fost urcat în autospecială, iar elicopterul a fost retras, informează observatornews.ro.

Accident Cluj. Porsche distrus de o motocicletă 1

Traficul rutier pe drumul național dintre Cluj și Zalău a fost oprit complet timp de o oră. În acest timp, coloana de mașini s-a întins pe câțiva kilometri.

Ambii şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. Pagubele materiale, destul de însemnate, vor fi acoperite de poliţele de asigurări.

„Din primele informații, conducătorul unei motociclete, respectiv un bărbat în vârstă de 48 de ani, din județul Maramureș, în timp ce se deplasa pe direcția Cluj-Napoca spre Zalău, într-un viraj la dreapta fi pierdut controlul asupra directiei de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Zalău.

În urma impactului, motociclistul a necesitat îngrijiri de specialitate, fiind transportat la o unitate medicală.
Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

error: Content is protected !!