(Video) Pasageri Wizz Air dați afară cu poliția din aeroport după ce compania a anulat 3 zboruri

Updated on septembrie 15, 2022 Compania aeriană Wizz Air se află în mijlocul a tot mai multe scandaluri pe aeroporturile din România. De data aceasta, a fost scandal pe Aeroportul Otopeni după ce trei zboruri către și dinspre Italia au fost anulate.

Pasagerii îi acuză pe reprezentanții companiei aeriene că știau despre aceste anulări, însă au fost lăsați să facă check-in-ul, ca mai apoi să-i evacueze din terminal cu ajutorul polițiștilor de la Frontieră.

(Video) Pasageri Wizz Air dați afară cu poliția din aeroport după ce compania a anulat 3 zboruri 1

Într-un răspuns pentru Digi24, Wizz Air spune că zborurile au fost anulate din cauza unei verificări tehnice neplanificate necesare aeronavei cu care pasagerii ar fi trebuit să ajungă la Roma.

Totodată, compania precizează că pasagerii au posibilitatea să-și reprogrameze călătoria pe următorul zbor disponibil, să ceară banii înapoi sau să primească puncte în portofelul electronic.

Reprezentanții companiei aeriene low-cost Wizz Air au transmis un comunicat prin care confirmă cursele anulate, dar explică și motivul pentru deciziile luate luni, 12 septembrie.

„Wizz Air confirmă că zborurile Pisa – Bucuresti W6 3158 și Bucuresti – Roma – Bucuresti (W6 3145 si W6 3146) din 12 septembrie au fost anulate din cauza unei verificări tehnice neplanificate necesare aeronavei programate pentru a opera zborurile. Pasagerilor li s-a oferit, conform reglementărilor, reprogramarea gratuită pe un alt zbor în funcție de disponibilitate, rambursarea integrală a banilor sau 120% sub formă de credit de companie.

Pasagerilor care au solicitat li s-a oferit și cazare la hotel peste noapte. Wizz Air își cere scuze clienților afectați și reafirmă că siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavei este prioritatea sa principală.

Wizz Air amintește, de asemenea, că anularea oricărui zbor este ultima soluție după toate eforturile posibile depuse pentru operarea zborului respectiv”, se arată în comunicatul Wizz Air transmis către Gândul.

Curse Wizz Air anulate:

  • W63145 (Roma) – ora programată pentru decolare: 19:10;
  • W63158 (Pisa) – 18:35;
  • W63146 (Roma) – 23:50.
error: Content is protected !!