Un clujean pe trotinetă a provocat accidentul în urma căruia un autobuz a rupt un stâlp de iluminat public

Updated on septembrie 12, 2022 Un autobuz al Companiei de Transport Public în Comun și un trotinetist ar fi fost implicați într-un accident rutier petrecut vizavi de Iulius Mall.

Luni dimineața, un autobuz de pe linia 34 a rupt un stâlp de iluminat public, care a căzut pe carosabil. Accidentul ar fi fost provocat de o persoană aflată pe trotinetă.

Un clujean pe trotinetă a provocat accidentul în urma căruia un autobuz a rupt un stâlp de iluminat public 1
(Foto Facebook Info Trafic Cluj Napoca)

„I-a ieșit în față celui cu autobuzul și omul a evitat sa-l trimită pe cealalta lume… și nici măcar nu a băgat de seama ce a provocat…dus a fost”, a scris un clujean pe grupul Info Trafic Cluj Napoca.

Informația a fost confirmată și de conducerea CTP Cluj.

„Din primele cercetări s-a constat faptul ca evenimentul s-a produs ca urmare a nerespectării de către un alt partricipant la trafic care se deplasa cu o trotineta, a normelor privind circulația pe drumurile publice”, a transmis CTP Cluj pentru cluj24.ro.

Un clujean pe trotinetă a provocat accidentul în urma căruia un autobuz a rupt un stâlp de iluminat public 2 Un clujean pe trotinetă a provocat accidentul în urma căruia un autobuz a rupt un stâlp de iluminat public 3

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

error: Content is protected !!