Doi atacanți în două zile! CFR Cluj a mai prezentat un jucător. „A crescut la academia celor de la Benfica Lisabona”

Updated on septembrie 3, 2022 CFR Cluj l-a prezentat pe Jose „Ze” Gomes (23 de ani), atacant crescut de Benfica Lisabona. Este al doilea „vârf” care ajunge sub comanda lui Dan Petrescu în ultimele două zile, după ce ardelenii au anunțat transferul lui Rangelo Janga pe 2 septembrie.

Portughezul născut în Guineea-Bissau vine din postura de jucător liber de contract. El a jucat ultima dată la Seregno, în Serie D, a patra ligă din Italia, scrie gsp.ro.

Doi atacanți în două zile! CFR Cluj a mai prezentat un jucător. „A crescut la academia celor de la Benfica Lisabona” 1

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că 𝗝𝗢𝗦𝗘 𝗚𝗢𝗠𝗘𝗦, atacant în vârstă de 23 de ani, a semnat cu CFR Cluj! Jose «Ze» Gomes a crescut la academia celor de la Benfica Lisabona, iar mai apoi a fost împrumutat în primele ligi din Polonia și Bulgaria, iar ultima dată a jucat în Italia.

În 2016, Gomes a ieșit campion european cu naționala Portugaliei U17, fiind golgheterul și cel mai bun jucător al turneului, iar în 2018 și-a adjudecat același trofeu și cu naționala U19”, a transmis CFR Cluj pe Facebook.

Atacantul a jucat la naționalele U15, U16, U17, U19 și U20 ale Portugaliei. „Ze” Gomes este crescut la academia celor de la Benfia Lisabona, echipă de care s-a despărțit definitiv în februarie 2021, când semna cu Cherno More, din Bulgaria.

De-a lungul carierei, el a mai fost împrumutat la Portimonense și la Legia Gdansk. În sezonul trecut, Ze Gomes a marcat 3 goluri în 13 partide jucate la Seregno.

CFR Cluj a mai transferat un atacant, Rangelo Janga

Rangelo Janga a venit sub formă de împrumut de la Apollon Limassol.

Rangelo Janga a început fotbalul în țara natală Olanda, unde a evoluat pentru Excelsior, Willem ll și Dordrecht. Apoi a mai jucat la AS Trencin în Slovacia, la Gent în Belgia, Astana, Lugano, NEC Nijmegen, iar în ultimul sezon a evoluat în Cipru, la Apollon Limassol, informează digisport.ro.

În prezent, Rangelo Janga reprezintă echipa națională din Curacao, pentru care a bifat 27 de meciuri și a marcat de 13 ori.

error: Content is protected !!