Dan Petrescu l-a vrut la CFR Cluj și pe Rangelo Janga: „Nu cere atacanți «fâl-fâl»!”

Updated on septembrie 3, 2022 CFR Cluj a pus ochii pe Bogdan Țîru, însă mutarea a picat în cele din urmă, după ce ardelenii n-au vrut să plătească o jumătate de milion de euro în schimbul apărătorului.

Jagiellonia n-a mai avut timp să găsească un înlocuitor pentru Țîru și a cerut o sumă destul de importantă în schimbul acestuia, de 500.000 de euro, aspect cu care CFR Cluj nu a fost de acord, scrie prosport.ro.

Dan Petrescu l-a vrut la CFR Cluj și pe Rangelo Janga: „Nu cere atacanți «fâl-fâl»!” 1

Format de Gheorghe Hagi, Bogdan Țîru putea reprezenta o variantă excelentă pentru Dan Petrescu, mai ales că ardelenii au suferit serios în apărare în prima parte a sezonului.

Jagiellonia a cerut însă 500.000 de euro, iar CFR Cluj n-a ajuns la o înțelegere cu formația din Polonia, astfel că mutarea nu s-a mai realizat.

Născut la Constanța, Bogdan Țîru a debutat pentru Viitorul în 2011, în 2016 a fost împrumutat la Voluntari, iar în 2020 a ajuns în Polonia, la Jagiellonia.

Apărătorul a făcut parte din echipa care a câștigat campionatul, iar sub comanda lui Gheorghe Hagi a mai cucerit alte două trofee: Cupa României și Supercupa României.

De ce l-a vrut Dan Petrescu la CFR Cluj pe Rangelo Janga

CFR Cluj l-a prezentat în cursul zilei de vineri pe Rangelo Janga, fotbalist adus să întărească avanposturile campioanei României. Vârful de atac al echipei naționale a statului Curacao impresionează prin fizic, caracteristică decisivă pentru Dan Petrescu atunci când își aduce un atacant.

Invitat în platoul ProSport Live, fostul conducător de club Dinu Gheorghe spune că tehnicianul lui CFR Cluj are o adevărată pasiune pentru „înaintașii” masivi.

Dan Petrescu a mai cerut un atacant la CFR Cluj, iar conducerea s-a conformat și l-a adus pe Rangelo Janga. Internaționalul din Curacao este pe gustul tehnicianului din Gruia, spune Dinu Gheorghe, datorită calităților fizice impresionante.

„A jucat, foarte bine, văd că a și marcat în Olanda, în liga a doua. La Limassol a marcat super puțin… Totuși, campionatul din Cipru are un nivel și el și să nu ne îmbătăm cu apă rece.

Poate fi un transfer reușit. Are vârsta care îl recomandă, cred că e un jucător puternic, cum vrea Petrescu, pentru că el cere atacanți puternici întotdeauna, nu cere atacanți «fâl-fâl», cum zice el, vrea atacanți puternici care să se poată lupta cu adversarul.

Să vedem cât de ușor se va acomoda și dacă o să îi placă în România”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

error: Content is protected !!