Cluj: Accident grav! Un bărbat a murit iar 2 femei au ajuns la spital după ce Dacia în care se aflau s-a răsturnat

Updated on septembrie 1, 2022 Un bărbat a murit, iar două femei au fost rănite, după ce un autoturism s-a răsturnat, joi, la ieşire din localitatea Sâncraiu spre Călata.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut la ieșire din localitatea Sâncraiu spre Călata. În accident a fost implicat un autoturism care era răsturnat în momentul în care salvatorii au ajuns la fața locului”, a transmis ISU Cluj.

Cluj: Accident grav! Un bărbat a murit iar 2 femei au ajuns la spital după ce Dacia în care se aflau s-a răsturnat 1

„La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1R, în apropierea localității Sâncraiu.

Din primele informații, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din orașul Huedin, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Beliș spre Huedin, la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se.

Cluj: Accident grav! Un bărbat a murit iar 2 femei au ajuns la spital după ce Dacia în care se aflau s-a răsturnat 2

Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de personalul medical prezent la fața locului, bărbatul a decedat. Totodată, două femei care se aflau în autoturism au necesitat îngrijiri de specialitate”, a transmis IPJ Cluj.

error: Content is protected !!