Derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj a fost amânat. Motivul decizie

Updated on august 30, 2022 FCSB – CFR Cluj, derby-ul programat inițial duminică, 4 septembrie, a fost amânat de Liga Profesionistă de Fotbal.

LPF a ținut cont de programul celor două echipe, care la doar câteva zile distanță vor disputa primele meciuri din grupele Conference League, informează gsp.ro.

Derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj a fost amânat. Motivul decizie 1

„FCSB – CFR Cluj, amânat! FCSB anunță că partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA , care trebuia să se dispute duminică, 4 septembrie 2022, a fost amânată pentru o dată ce va fi anunțată ulterior. Astfel, cele două cluburi vor avea timpul necesar pentru pregătirea primelor jocuri din grupele UEFA Europa Conference League. Vă mulțumim!”, se arată în comunicatul celor de la FCSB.

Cele două echipe şi-au amânat şi partidele din etapa a şasea (FC Botoşani – FCSB, respectiv FC Hermannstadt – CFR 1907 Cluj), pentru a se pregăti pentru returul play-off-ului competiţiei europene, în care au reuşit victoriile care l-au adus calificarea în grupe.

FCSB şi CFR Cluj vor debuta în grupele Europa Conference League pe 8 septembrie, când vor juca în deplasare.

CFR va juca în Kosovo cu Ballkani (19:45), în Grupa G, iar FCSB o va întâlni pe West Ham United, la Londra (22:00), în Grupa B.

error: Content is protected !!