Cluj. Are livingul pe hol. Apartamentul cu două camere care se închiriază pe 750 de euro!

Updated on august 30, 2022 Piața închirierilor de apartamente se află într-un moment destul de dinamic, în special în condițiile în care se apropie noul an școlar și universitar iar din acest an se revine la prezența fizică la cursuri.

Potrivit datelor furnizate de către Storia.ro la solicitarea wall-street.ro, chiriile au crescut în majoritatea orașelor importante, în special în centrele universitare, oferta fiind din ce în ce mai scăzută, în condițiile în care chiriașii încep să ocupe stocul disponibil.

Datele platformei de anunțuri imobiliare arată că prețurile medii pentru închirierea apartamentelor de 2 camere și ale garsonierelor, tipurile de proprietate preferate de studenți, se observă cea mai mare creștere în Cluj-Napoca (+30% în iulie 2022 vs iulie 2021) și București (+21%). În Iași prețurile chiriilor au luat un avans de 14%, iar în Brașov de 8%.

Orașul cu cele mai scumpe chirii este Cluj-Napoca, cu 14% peste media celorlalte orașe universitare. În luna în iulie, o garsonieră a fost în medie 300 euro, apartamentele de 2 camere au ajuns la 450 euro, iar apartamentele de 3 camere se închiriază cu 552 de euro.

Apartamentul cu 2 camere care se închiriază cu 750 de euro

Un apartament situat în Gheorgheni se dă în chirie pentru o sumă uriașă, 750 de euro pe lună.

”Un apartament cu 2 camere situat în cartier Gheorgheni, Cluj-Napoca, strada Bistritei, la 2 minute de magazinul Mega Image, la 7 min de Iulius Mall, Iulius Park, la 3 min de Interservisan și în apropierea mijloacelor de transport în comun.

Cluj. Are livingul pe hol. Apartamentul cu două camere care se închiriază pe 750 de euro! 1

Apartamentul cu 2 camere oferit spre închiriere are suprafata utilă de 45 mp, fiind semidecomandat, compartimentat in: hol intrare; living cu bucatarie; dormitor; baie; terasa 10 mp.

Apartamentul cu 2 camere se oferă spre închiriere finisat, mobilat si utilat. Dispune de 1 loc de parcare privat subteran inclus in pret”, se arată în anunț, potrivit cancan.ro.

error: Content is protected !!