Pavel Bartoș, amintiri din Cluj: “A fost o perioadă foarte grea …am fost și ospătar, am lucrat și într-un non-stop…”

Updated on august 13, 2022 Pavel Bartoș a studiat actoria la Cluj. Într-un interviu acordat pentru CANCAN.RO, vedeta a vorbit despre dificultățile întâmpinate înainte de celebritate.

De-a lungul timpului, Pavel Bartoș a descris perioada studenției ca fiind una de impact în calea dezvoltării sale. Chiar dacă admite faptul că a fost dificil să se întrețină, Pavel și-a urmărit visul, semn că a simțit dintotdeauna succesul iminent ce avea să vină. Părinții își doreau să îl vadă student la Drept, dar planurile prezentatorului de la PRO TV au fost cu totul diferite. Pe lângă muncă, Pavel dezvăluie că a fost nevoie și de mult noroc.

Pavel Bartoș, amintiri din Cluj: “A fost o perioadă foarte grea ...am fost și ospătar, am lucrat și într-un non-stop...” 1

Erau peste 50 de candidați pe loc la facultatea cu specific artistic. Prezentatorul de la „Vocea României” a făcut tot posibilul pentru a depăși obstacolele apărute, compensând prin muncă toate carențele, inclusiv pe cele financiare: „Facultatea a fost una dintre cele mai mișto perioade ale mele. Chiar mă uitam acum, eu am făcut facultatea la Cluj și vedeam Căminul 16, unde l-am făcut.

A fost o perioadă foarte grea, într-adevăr erau multe lipsuri, dar a fost una dintre cele mai mișto perioade. În care, vorba aia, ca să îți câștigi existența, am fost și ospătar, am lucrat și într-un non-stop. Pentru că trebuia. Dar pentru mine a fost una dintre cele mai tari perioade, pentru că aveam și niște colegi foarte faini. Eram o gașcă foarte mișto!”, ne-a declarat, plin de entuziasm, Pavel Bartoș.

Vedeta de la PRO TV continuă șirul explicațiilor și dezvăluie rețeta succesului în spațiul media autohton. Pe lângă munca extrem de pronunțată, este nevoie și de un dram de noroc, gestionat corespunzător: „Important pentru mama era să merg la facultate, ca să nu mă duc pe alte căi greșite. Și pentru ea era fericită, că ea avea mare încredere în mine și a zis: «Pavele, eu am încredere că vei face!». Și într-adevăr, eu m-am întreținut singur în facultate, așa că nu am fost o povară pentru nimeni.

Dar e foarte important norocul, șansa, dacă nu ai noroc, poți să fii cel mai bun. Eu am avut colegi poate de trei ori, de șapte ori mai buni decât mine, dar n-au avut noroc. Pentru că în meseria asta depinde foarte mult de noroc. Dar și norocul ăla trebuie să ți-l provoci tu! Important e să ai noroc la început, că după aceea îl gestionezi tu. Ține și de har și de multă multă muncă!”, a mai completat Pavel Bartoș.

error: Content is protected !!