A fost anunțat câștigătorul pentru autostrada Câmpia Turzii – Chețani. Ministrul Grindeanu promite că va fi finalizată în mai puțin de 2 ani

Updated on august 9, 2022 Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că a fost finalizată reevaluarea ofertelor şi desemnat câştigătorul pentru proiectarea şi construcţia secţiunii Cheţani-Câmpia Turzii din Autostrada Braşov- Târgu Mureş – Cluj- Oradea.

„Asocierea de constructori austrieci şi germani, care a câştigat licitaţia cu suma de 420,34 milioane de lei (făra TVA), are la dispoziţie 3 luni pentru proiectare şi 18 luni pentru execuţia lucrărilor, după semnarea contractului. Contractul pentru acest tronson de autostradă (cu o lungime de 15,70 km) este finanţat din fonduri europene nerambursabile”, a scris Grindeanu pe Facebook.

A fost anunțat câștigătorul pentru autostrada Câmpia Turzii - Chețani. Ministrul Grindeanu promite că va fi finalizată în mai puțin de 2 ani 1

Potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Asocierea Strabag SRL – Geiger Transilvania SRL este ofertantul desemnat câştigător al contractului „Proiectarea şi execuţia Autostrăzii Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea, Secţiunea 2A: Ogra – Câmpia Turzii, Lot 3: Cheţani – Câmpia Turzii – Relicitare”, cu preţul de 420.347.903,86 lei fără TVA.

CNAIR a primit trei oferte la licitația pentru finalizarea lotului Chețani – Câmpia Turzii din Autostrada Transilvania (A3). Până la termenul limită din 30 septembrie 2021 au depus oferte următorii agenți economici:

  •  Asocierea DIMEX 2000 COMPANY SRL – ALPENSIDE SRL – EXPLAN SRL
  • Asocierea DRUM ASFALT SRL – OPR ASFALT SRL – OBRAS PUBLICAS Y RAGADIOS SA – TRAMECO SA – DRUMURI BIHOR SA
  • Asocierea STRABAG SRL – GEIGER TRANSILVANIA SRL

Durata contractului este de 3 luni pentru perioada de proiectare şi 18 luni perioada de execuţie a lucrărilor.

error: Content is protected !!