Dan Petrescu, scandal monstru după Chindia (iar Real Madrid?) – CFR Cluj: „Sunt bătaia voastră de joc!”

Updated on august 8, 2022 Dan Petrescu, adeptul înfricoșării propriilor jucători, făcându-i mai slabi mental împotriva oricărui adversar, nu mai înțelege nimic din fotbal și a cedat nervos. Împotriva unui adversar modest (pe care sigur l-a comparat cu Real Madrid, cum are obiceiul) nu a știut să gestioneze o banală eliminare a unui jucător care nu a afectat cursul partidei. Adversarul a fost mult prea slab.

Dan Petrescu a făcut o criză de nervi după ce echipa sa a rămas în zece oameni și a fost eliminat, în cele din urmă. Tehnicianul a fost cu greu calmat de Cristian Panin, înainte de a pleca de lângă banca de rezerve, anunță Pro Sport.

Dan Petrescu, scandal monstru după Chindia (iar Real Madrid?) - CFR Cluj: „Sunt bătaia voastră de joc!” 1

Chindia Târgoviște a pierdut acasă cu CFR Cluj, scor 0-2, în etapa a patra din Liga 1. Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul „feroviarilor”, a rostit cuvinte grele în direcția brigăzii conduse de Iulian Călin.

Dan Petrescu a fost trimis în tribune de „centralul” Iulian Călin. CFR Cluj a avut și doi jucători eliminați, pe Yeboah și Debeljuh. Antrenorul campioanei s-a considerat nedreptățit și a avut o ieșire nervoasă la adresa arbitrului de rezervă Marcel Bîrsan.

Din informațiile de la stadion, Petrescu a fost cu mare greutate ținut de secundul Panin. Conform informațiilor de la fața locului, a sărit la rezerva Bîrsan, i-a reproșat pe un ton agresiv că este bătaia de joc a arbitrilor”, a fost informația dezvăluită de jurnalistul GSP Dan Udrea, în cadrul emisiunii Sport Report, de la Orange Sport.

Dan Petrescu a refuzat să se prezinte la interviurile de după meci, invocând să se grăbește spre aeroport.

Cel mai important e că am câștigat un meci greu, cu multe evenimente. Am crezut până la capăt că putem câștiga. Încă mai am poftă să joc, altfel nu aș mai fi fost pe teren. Mai pot să joc și mă antrenez zi de zi ca să dau totul pentru această echipă.

Eu mă antrenez zi de zi și speră să o fac cât mai bine. E un sport de contact și se mai întâmplă astfel de lucruri.

Asta e, ăsta e fotbalul, mergem înainte. Această victorie de dă moral, sper să câștigăm (n.r. în Conference League) și să ne calificăm pentru că avem nevoie de acest lucru”, a spus Ovidiu Hoban după Chindia – CFR Cluj, scor 0-2.

error: Content is protected !!