(Video) Clujean blocat cu mașina pe Transfăgărășan: „E ca și când vin dimineața din Florești spre Cluj-Napoca, bară la bară”

Updated on august 7, 2022 Un clujean a avut parte de o surpriză plăcută pe Transfăgărășan. A stat blocat în trafic la fel cum stă dimineața între Florești și Cluj Napoca.

Zeci de mașini au așteptat în coadă pe DN7C, Transfăgărășan, pentru a prinde un loc de parcare în zona Bâlea Lac.

(Video) Clujean blocat cu mașina pe Transfăgărășan: „E ca și când vin dimineața din Florești spre Cluj-Napoca, bară la bară” 1

Pe pagina de Facebook Meteoplus a fost postată un clip video în care se vede coada de mașini care înaintează cu câțiva kilometri pe oră.

E august și e week-end. Asta se întâmplă de obicei în această perioadă”, confirmă Marius Olaru, managerul Bâlea Turism.

Un clujean care a vrut să străbată sâmbătă Transfăgărășanul a postat câteva fotografii, pe Facebook, cu zecile de mașini blocate pe drum, relatează Cluj24.

„Am o senzație de déjà vu, e ca și când vin dimineața din Florești spre Cluj-Napoca, bară la bară”, a spus șoferul, care spunea că este deja în coloană de peste 2 ore și jumătate.

Transfăgărășanul continuă să fie promovat în media din întreaga lume ca fiind unul din cele mai drumuri de pe glob.

Săptămâna trecută, cotidianul columbian La Republica a inclus șoseaua ce urcă la Bâlea Lac într-un clasament al celor mai spectaculoase șosele din lume.

Un traseu de 100 de kilometri care trece prin lanțul muntos Carpați. În acest loc se vede Lacul Vidraru. De asemenea, poți să cobori din mașină și să cumperi brânzeturi artizanale făcute de oameni din zonă.

Este important de reținut că acest drum este deschis doar din iunie până în septembrie din cauza amplasării geografice și a instabilității meteo a sectorului”, scriu columbienii incluzând drumul în top 10 cele mai frumoase șosele din lume, potrivit G4Media.

Vezi aici Video:

error: Content is protected !!