Roxana Hulpe a fost cerută în căsătorie la UNTOLD Cluj. „Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”

Updated on august 5, 2022 Roxana Hulpe, una dintre vedetele postului de televiziune Pro TV, a fost cerută în căsătorie de partenerul de viață la Untold Cluj.

Prezentatoarea s-a logodit cu Bogdan Rădulescu, omul de afaceri care o face fericită de ceva vreme.

Roxana Hulpe a fost cerută în căsătorie la UNTOLD Cluj. „Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus” 1

Cererea în căsătorie a avut loc pe Cluj Arena, stadionul unde astăzi începe UNTOLD 2022. Bogdan Rădulescu i-a pregătit iubitei o surpriză de zile mari, un clip video cu ei doi pe un ecran uriaș. Ulterior, el i-a dat inelul și a cerut-o în căsătorie.

Roxana Hulpe a căzut în genunchi și a spus imediat DA. Ea a încărcat și pe Instagram o fotografie cu momentul.

„Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, este mesajul transmis de prezentatoarea de la Pro TV, pe contul personal de Instagram, potrivit Fanatik.

Un foc de artificii a fost lansat după ce ea a acceptat cererea în căsătorie, chiar de pe scena principală a festivalului UNTOLD 2022.

Cine e viitorul soț al Roxanei Hulpe

Bogdan Rădulescu este manager la Untold și Neversea. El și Edy Chereji au înființat festivalurile. În iunie, Bogdan Rădulescu și Roxana Hulpe s-au afișat oficial împreună ca un cuplu, anunță Libertatea.

Înainte de această relație, prezentatoarea de la Pro TV s-a iubit cinci ani cu chef Alex Petricean, în pandemie ei încă își făceau planuri de nuntă, scrie Libertatea pentru femei. Poreclit „DArtagnan”, chef Alex Petricean a devenit cunoscut după participarea sa la prima ediție MasterChef, unde a câștigat locul al treilea.

error: Content is protected !!