Cruzime fără margini. Un șofer din Cluj a călcat intenționat un cățel: “Săracul, era atât de fericit”

Updated on august 4, 2022 Un șofer de microbuz a călcat intenționat un câine fără stăpân care abia primise de mâncare. Animalul mânca și nu a mai fost atent la pericolul din spatele său. Fără nici cea mai mică remușcare, bărbatul a trecut peste patruped cu ambele roți, râzând de fapta sa, după care a plecat. Rănit, animalul s-a îndepărtat într-un tufiș, cel mai probabil ca să se ducă să moară liniștit.

Martor la incident a fost chiar reporterul Observator Alex Prunean, cel care i-a adus cățelului de mâncare. ”Marți, 2 august, eram la podul de la Pâglișa (comuna Dăbâca) să duc de mâncare unui câine slab, al străzii, care doarme în vegetația de lângă pod și pe care l-am văzut zilele trecute. I-am dat mâncare, apoi am mers pe margine să îi mai pun mâncare pentru câteva zile. Câinele era pe margine cu mine.

Cruzime fără margini. Un șofer din Cluj a călcat intenționat un cățel: "Săracul, era atât de fericit" 1

Șoferul unui microbuz a virat intenționat dreapta maxim să calce câinele intenționat. L-a călcat cu ambele roti, a râs, a accelerat și a plecat. Câinele rănit s-a speriat și a fugit în vegetație, încă nu l-am găsit.

O fi murit, probabil! L-a călcat peste burtă, deci mai mult ca sigur a murit ca urmare a hemoragiei interne. Săracul câine. Atâta era de fericit. A mancat jumătate de sac de boabe și o conservă”, a povestit Alex Prunean.

Potrivit martorului, şoferul microbuzului este din localitatea Dârja, comuna Panticeu, iar firma la care lucrează este deținută de un staroste din localitate, scrie antena3.ro.

Bărbatul este decis să depună plângere pe numele șoferului către Poliția animalelor Cluj.

error: Content is protected !!