Cluj: Un tânăr de 23 de ani s-a sinucis din dragoste. A lăsat un mesaj de adio pe Facebook: „Te iubesc! Peste câteva minute nu o sa mai fiu”

Updated on iulie 27, 2022 Un tânăr de doar 23 de ani din Câmpia Turzii și-a pus capăt zilelor. Tânărul, care suferea în urma unei decepții sentimentale, a lăsat înainte de a se sinucide un mesaj de adio pe Facebook.

„Te iubesc acuma peste câteva minute no sa mai fiu sa ști ca te iubesc și îmi pare rău. Ce Tam făcut pana acuma rămas bun la toți amei dragi nu mai pot sa sufăr asa”, este mesajul lăsat în urmă de tânăr, potrivit refleqtmedia.ro.

Cluj: Un tânăr de 23 de ani s-a sinucis din dragoste. A lăsat un mesaj de adio pe Facebook: „Te iubesc! Peste câteva minute nu o sa mai fiu” 1

Apropiații au rămas șocați de getul tânărului: ”Nu mai pot! Nu îmi vine să cred că te spânzuri pentru o femeie. Doamne, nu pot exprima în cuvinte ce este în inima familiei lui. Tatăl lui mort, fratele lui înecat și acum el spânzurat. Doamne…”.

”Sincer nu pot să cred! Doamne, nimeni nu a fost cu omul ăsta, un prieten, ceva, care să fi știut ca gânduri are. Să vorbească cu el, chiar s-a întâmplat ceva grav cu acea fată?”, au fost câteva din mesajele apropiaților.

error: Content is protected !!