Accident Cluj. Doi bărbați și o femeie transportați la spital după o ciocnire violentă între o mașină și o autoutilitară a avut loc în localitatea Cămărașu.

Pompierii clujeni au intervenit marți seara pentru a acorda ajutor în urma unui accident care a avut loc în localitatea Cămărașu din județul Cluj.

”Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Cămărașu.

Accident Cluj. Doi bărbați și o femeie transportați la spital după o ciocnire violentă între o mașină și o autoutilitară a avut loc în localitatea Cămărașu. 1

Apelul de urgență a venit în jurul orei 20:05, iar pentru misiune a fost mobilizat echipajul de la Punctul de Lucru Mociu. De asemenea, în sprijin au venit un echipaj SAJ de la Sărmașu (ISU Mureș), respectiv o ambulanță SAJ”, a transmis ISU Cluj, potrivit Ziua de Cluj.

În accidentul din Cămărașu au fost implicate o autoutilitară și un autoturism. Pompierii au anunțat că, nu au existat persoane încarcerate, dar trei victime din accident au avut nevoie de consult de specialitate.

”Salvatorii au transportat la spital doi bărbați de 30 și 22 de ani, respectiv o femeie de 19 ani. Cu toții erau conștienți și cooperanți”, a mai precizat ISU Cluj, potrivit Dej 24.

error: Content is protected !!