Emil Boc i-a premiat pe elevii de nota 10 din Cluj Napoca: „Sunteți mândria acestui oraș”

Updated on iulie 18, 2022 Elevii clujeni cu media 10 la Evaluarea Națională au fost premiați de municipalitate. Astăzi, în Sala de sticlă a Primăriei, s-a desfășurat ceremonia de premiere a elevilor care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și a profesorilor îndrumători.

16 elevi și 26 profesori au primit un premiu în valoare de 1.000 lei din partea Primăriei și Consiliului local Cluj-Napoca și încă 1.000 lei de la Terapia – o companie SUN PHARMA.

Emil Boc i-a premiat pe elevii de nota 10 din Cluj Napoca: „Sunteți mândria acestui oraș” 1 Emil Boc i-a premiat pe elevii de nota 10 din Cluj Napoca: „Sunteți mândria acestui oraș” 2

„16 elevi de nota 10, 26 de profesori care au fost alături pentru această reușită a copiilor noștri și, evident, părinții dumneavoastră care v-au asigurat și vă vor asigura întotdeauna suportul material și moral să aveți reușite. Dragi elevi, suntem foarte mândri de voi.

Sunteți mândria acestui oraș, sunteți un model și pentru alții care pot învăța de la voi că iată, se poate să fii de nota 10, se poate să ai și vacanță, să ai și distracție și să ai și performanță. Vă felicit că ați reușit să îmbinați aceste lucruri minunate și să luați un start în viață extrem de important. Nu cred că alt lucru pentru voi puteați să faceți mai bine și mai important decât să vă preocupe soarta educației voastre.

V-ați deschis ușile cunoașterii, ușa spre profesia pe care o veți avea în viață, v-ați deschis calea spre o viață decentă, calea spre împlinirea profesională și personală. Vă urez să nu abandonați acest vis, să mergeți în continuare pe acest drum pentru că este de departe cel mai important din viață. Totul începe cu educația. Educația este la temelia unei societăți, a unei familii, a unui oraș”, a spus Emil Boc, citat de Monitorul de Cluj.

error: Content is protected !!