Reacția CFR Cluj după ce s-a scris că patronul este în comă. „Vă informăm următoarele”:

Updated on iulie 16, 2022 Eliminarea rușinoasă a CFR-ului din Champions League i-a adus patronului Ioan Varga pagube serioase financiare și probleme mari de sănătate. presa centrală a anunțat chiar că ar fi în comă.

CFR Cluj susține că finanțatorul clubului Ioan Varga este într-o stare stabilă și păstrează legătura cu acesta. Potrivit clubului, Varga le-a transmit jucătorilor că le ține pumnii în meciul cu Rapid București din această seară, anunță stiripesurse.ro.

Reacția CFR Cluj după ce s-a scris că patronul este în comă. „Vă informăm următoarele”: 1

Ca urmare a ultimelor informații răspândite în mass-media cu privire la starea de sănătate a domnului Varga, dorim să vă informăm următoarele: suntem extrem de dezamăgiți de felul în care se răspândesc informațiile false.

Domnul Varga este într-o stare stabilă, comunicăm și ne-a transmis că este alături de noi și ne ține pumnii la meciul din această seară. Îi dorim însănătoșire grabnică și îl așteptăm cât mai repede, în formă maximă, alături de noi”, au precizat reprezentanții CFR Cluj.

Finanțatorul CFR a avut probleme de sănătate după ce clubul a pierdut cu Pyunik Erevan. Clujenii au fost eliminați și joacă în Conference League, iar în acest fel au pierdut sume considerabile de bani.

Pro Sport: Patronul lui CFR Cluj este plasat în comă indusă și nu poate fi operat

Neluțu Varga a suferit un atac cerebral, fiind în stare inoperabilă, cel puțin pentru moment. Informația confirmă ceea ce a scris ProSport, imediat după dezastrul lui CFR Cluj cu Pyunik Erevan.

„I s-a făcut tromboliză. A ajuns foarte repede la spital, în timp util, și medicii au reușit să îi facă tromboliză. Am înțeles că este un tratament de ultimă generație. El a ajuns la spital și nu mai putea vorbi și avea mici probleme de echilibru. El este acum sub supravegherea medicilor”, a declarat una dintre rudele lui Neluțu Varga, conform foaiatransilvana.ro.

Prin ce a trecut Neluțu Varga? A fost efectuat un prim examen tomograf/RMN, care a indicat că cea mai bună conduită terapeuetică pentru moment este inducerea acestei stări de neuro relaxare, urmând ca în viitorul apropiat, medicii să ia și alte decizii, susține sursa citată.

„E spre bine. Își revine. E pe drumul cel bun”, a fost comentariul făcut de medicul Ștefan Florian.

„Nu știu de unde are atâta putere, dorință, înțelegere. Stăteam și mă uitam la el, nu-mi venea să cred. Supărarea a fost atât de mare încât a avut anumite neplăceri medicale și nu putem decât să spunem că suntem alături de el. Nu de la rezultat, nu s-a simțit foarte bine. A investit foarte mult și din acest motiv ar trebui apreciat” – Cristi Balaj, despre Neluțu Varga.

Rezultatul de care depinde soarta lui Dan Petrescu: „Atunci plec de la CFR!

Nu mă gândesc la plecare, indiferent de ce se va întâmpla cu Rapid. Când nu vom mai avea şanse la grupele Conference League, atunci poate spun că dacă vine un alt antrenor face mai bine. Dar nu în momentul de faţă. Eu am făcut lotul, am mare încredere în jucători şi trebuie să mergem înainte.

Nu are ce să mă deranjeze că au apărut nume de antrenori… Sunt obişnuit cu această meserie. E posibil orice la fotbal, poate când ies din conferință vine cineva şi zice că trebuie să plec. Dar eu sunt conştient că am dat mereu ce am avut mai bun.

Eu mă gândesc doar la echipă, deciziile celelalte le iau conducătorii”, a declarat Dan Petrescu într-o conferință de presă, potrivit Gazeta Sporturilor.

error: Content is protected !!