(Foto) Cât de bine arată soția lui Dan Petrescu la 46 de ani, antrenorul CFR Cluj

Updated on iulie 11, 2022 Adriana Petrescu este alintată în tabloide drept Victoria Beckham de România, pentru că deține un ten măsliniu ca al acesteia, iar trăsăturile lungi și trupul tras ca prin inel o cam aseamănă cu vedeta internațională. A contat mult și faptul că a intrat în lumea modeling-ului încă de la 16 ani.

Adriana Petrescu, este alături de antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, de peste 19 ani. Cei doi au împreună o fiică, Jennifer.

(Foto) Cât de bine arată soția lui Dan Petrescu la 46 de ani, antrenorul CFR Cluj 1

Adriana este pasionată de înfrumusețare prin metode naturale și de fitness, având chiar o afacere în acest domeniu. Ea postează mereu imagini din sala de forță, unde le arată urmăritorilor cum se menține într-o formă de invidiat.

(Foto) Cât de bine arată soția lui Dan Petrescu la 46 de ani, antrenorul CFR Cluj 2

„Pentru mine, frumuseţea înseamnă, înainte de orice altă definiţie, sănătate. Că să funcţioneze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală.

Dimineaţa, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei consum multă, multă apă. Cremele, serumurile şi măştile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu”, a declarat ea pentru viva.ro.

(Foto) Cât de bine arată soția lui Dan Petrescu la 46 de ani, antrenorul CFR Cluj 3

Adriana Petrescu are un fizic impecabil la cei 46 de ani. Soția ”Bursucului” e adepta unui stil de viaţă cât se poate de sănătos, cu mult sport şi o alimentaţie echlibrată. Este un regim de viaţă pe care a reuşit să şi-l menţină peste tot pe unde a călătorit şi locuit până acum.

(Foto) Cât de bine arată soția lui Dan Petrescu la 46 de ani, antrenorul CFR Cluj 4

Antrenorul a divorțat cu scandal de prima nevastă

Dan Petrescu a divorțat de prima soție după 11 ani de mariaj. În 2005, cei doi au divorțat cu scandal, după ce antrenorul a descoperit că Dana l-a înșelat timp de trei ani cu un fost coleg, fotbalistul Radu Niculescu.

În plus, femeia l-a dat în judecată pe motiv că plătește pensie alimentară prea mică pentru cele două fiice ale lor.

Dana tot este nemultumita de banii pe care ii primeste de la antrenor. Ar vrea si mai mult si sustine ca da foarte mult pe studiile fetelor, pe meditatii, pe cazarea acestora in Anglia si pe intretinerea lor.(…) De unde sa scoata la nesfarsit atatia bani?”, declarau apropiații fostului internațional, pentru Cancan.ro.

error: Content is protected !!