(Foto/Video) Groază pe calea ferată. Camion blocat pe șine, în Cluj. Mașină strivită de tren în Satu Mare

Updated on iulie 10, 2022 Au fost din nou incidente, ieri, pe calea ferată. O mașină a fost strivită de tren în județul Satu Mare, mai exact la trecerea peste calea ferată din localitatea Apa, iar în localitatea Baciu, din Cluj, un TIR a rămas blocat pe şine, la trecerea la nivel, anunță Observator Tv.

Un alt accident care a dus la blocarea șinei de tren a avut loc în localitatea Baciu, din Cluj, unde un TIR a rămas înțepenit pe şine, la trecerea la nivel. Au intervenit două echipaje de pompieri care au improvizat o rampă pentru a debloca şina de tren.

(Foto/Video) Groază pe calea ferată. Camion blocat pe șine, în Cluj. Mașină strivită de tren în Satu Mare 1 (Foto/Video) Groază pe calea ferată. Camion blocat pe șine, în Cluj. Mașină strivită de tren în Satu Mare 2

În jurul orei 16.25, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la deblocarea unui TIR imobilizat la trecerea la nivel de cale ferată în localitatea Baciu. Au intervenit doua echipaje din cadrul Detașamentului 1 de pompieri Cluj-Napoca, care au improvizat o rampa pentru a reduce/elimina contactul semiremorci cu partea carosabila de la nivelul trecerii de cale ferată. Intervenția a durat până la ora 18.00, ora întoarcerii pompierilor in subunitate.

Traficul feroviar a fost oprit pe linia blocata pe întreaga perioadă a interventiei”, au mai spus cei de la ISU Cluj, citați de stiriecluj.ro.

O mașină a fost strivită de tren în județul Satu Mare

Se pare că șoferul unui autoturism nu a oprit la indicatorul STOP, fiind astfel lovit din plin de trenul care circula pe ruta Baia Mare-Satu Mare. În urma impactului puternic, trailerul tractat de mașină a fost aruncat în șanț, iar vehiculul împins pe șine câțiva metri, anunță portalsm.ro.

(Foto/Video) Groază pe calea ferată. Camion blocat pe șine, în Cluj. Mașină strivită de tren în Satu Mare 3 (Foto/Video) Groază pe calea ferată. Camion blocat pe șine, în Cluj. Mașină strivită de tren în Satu Mare 4 (Foto/Video) Groază pe calea ferată. Camion blocat pe șine, în Cluj. Mașină strivită de tren în Satu Mare 5

Ambele incidente s-au soldat fără victime.

Vezi aici Video:

error: Content is protected !!