(Video) Mircea Bravo, ședință foto în centrul Clujului cu bunica și vedetele din filmul „Mirciulică”

Updated on iulie 7, 2022 Comediantul Mircea Bravo a postat un videoclip cu imagini din timpul filmărilor realizate în Cluj la filmul „Mirciulică”.

„Vă salut oameni frumoși, suntem în centrul Clujului și astăzi o să fie un vlogg cu cele mai multe vedete posibile, un fel de revelion la Pro Tv sau Antena 1 pentru că avem toți actorii care au jucat în filmul Mirciulică și o să stăm la poze astăzi”, a spus Mircea Bravo.

(Video) Mircea Bravo, ședință foto în centrul Clujului cu bunica și vedetele din filmul „Mirciulică” 1

Mircea Bravo își lansează primul film de lungmetraj, intitulat „Mirciulică”. Pe 7 octombrie va intra în cinematografe noul film, în care joacă tânărul originar din Beclean.

În film vor apărea și actorii din clipurile realizate până acum. În comedie va apărea, bineînțeles, tanti Lenuța

Filmările au avut loc la Cluj-Napoca, Gherla și București, în regia lui Cristian Ilișuan. Producția aparține lui Mircea Popa și Cristian Ilișuan, după un scenariu realizat de echipa de creație care se ocupă și de clipurile de pe internet ale lui Mircea Bravo .

Filmele produse de Mircea Bravo și echipa sa strâng milioane de vizualizări, sunt foarte apreciate de public, iar asta se simte și în veniturile societății Bravo Productions, care a înregistrat în 2019 o triplare a cifrei de afaceri.

Succesul de care se bucura Mircea Bravo în mediul online se vede și în veniturile înregistrate de firma Bravo Productions, înființată în 2015 de Mircea Popa și colegul său, Cristian Iliușan. Potrivit bilanțului financiar depus de Bravo Productions în 2020, compania a avut in 2019 un număr mediu de doi angajați, venituri de 1,8 milioane lei și un profit de 1,3 milioane lei.

error: Content is protected !!