Foto/Video Cluj. Imagini de la Festivalul de manele. Mai mulți jandarmi decât spectatori în prima seară a festivalului de la Cămărașu?

Updated on iulie 2, 2022 A fost prima seară a Festivalului de manele de la Cămărașu, județul Cluj.

Festivalul One de manele, organizat weekendul acesta la Cămărașu, județul Cluj, pare că nu se bucură de succesul așteptat, transmit cei de la Ziua de Cluj. În prima seară a festivalului au participat destul de puțini spectatori, chiar dacă pe scenă a urcat Jador, unul dintre cei mai iubiți cântăreți al acestui tip de muzică.

One Festival: „#Jador❤️ ZIUA 1
Ne bucurăm că am avut ocazia de a petrece împreuna cu #Jador și cel mai super public în prima zi de festival 🎉

Foto/Video Cluj. Imagini de la Festivalul de manele. Mai mulți jandarmi decât spectatori în prima seară a festivalului de la Cămărașu? 1 Foto/Video Cluj. Imagini de la Festivalul de manele. Mai mulți jandarmi decât spectatori în prima seară a festivalului de la Cămărașu? 2 Foto/Video Cluj. Imagini de la Festivalul de manele. Mai mulți jandarmi decât spectatori în prima seară a festivalului de la Cămărașu? 3
Vă așteptăm mâine, în 2 iulie 2022 , să ne distrăm alături de legendarul Nicolae Guță, Nicoleta Guță și formațiile lor pe scena #OneFestival 🥳🤩”

Așadar, datorită lipsei scăzute a interesului de la festivalul de manele, se pare că o parte importantă a jandarmilor pregătiți să asigure buna desfășurare a evenimentului vor fi trimiși acasă.

Jandarmii clujeani anunțaseră că vor fi peste 150 de efective la Cămărașu, dar aceștia au fost chiar mai mulți decât spectatorii plătitori de bilete.

În cea de-a doua zi a festivalului, sâmbătă, pe scena de la Cămărașu sunt așteptați să urce Nicolae Guță și fiica sa Nicoleta Guță. Rămâne de văzut dacă aceștia vor avea mai mult succes și vor reuși să strângă un public mai numeros decât a făcut-o celebrul Jador în ziua precedentă.

”Încercăm să aducem un alt fel de eveniment printre noi, alături de cei mai îndrăgiţi artişti ai genului şi momentului. Se asigură locuri de parcare auto pentru toţi participanţii, în imediată vecinătate a locaţiei. Posibilitate de campare în limita spaţiului disponibil”, anunțau organizatorii înaintea debutului festivalului, potrivit Antena 3.

Video de la festivalul de manele

error: Content is protected !!