Accident Cluj GRAV. O tânără de 21 de ani a murit, alte 3 persoane, duse la spital

Updated on iulie 2, 2022 Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață în localitatea Ciucea, din județul Cluj. O tânără de 21 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost transportate la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut la ieșire din localitatea Ciucea spre Cluj-Napoca. Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 7:10, iar pentru misiune au fost mobilizate o autospecială și un echipaj SMURD.

Accident Cluj GRAV. O tânără de 21 de ani a murit, alte 3 persoane, duse la spital 1

În sprijin a venit și o ambulanță SAJ. Ajunși la fața locului, pompierii au găsit două autoturisme avariate. Într-un autoturism se afla o tânără încarcerată și inconștientă, în stop cardio-respirator. Folosind echipamentele din dotare, pompierii au descarcerat-o și au predat-o echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare.

În ciuda eforturilor depuse de echipajul de pe ambulanță și de către pompieri, medicul a constatat decesul tinerei de 21 de ani. De asemenea, alte trei persoane au fost transportate la spital în stare de conștiență și cu leziuni minore. Mai exact, a fost vorba despre doi bărbați și o minoră de 10 ani”, a transmis ISU Cluj.

error: Content is protected !!