„Litoralul bistritenilor”, la doar o oră și jumătate de Cluj. Aqua park, piscine și oază de sănătate

Updated on iulie 1, 2022 Băile Figa, aflate la o oră jumate de Cluj Napoca, s-au deschis în data de 5 iunie. Locul de relaxare este tot mai căutat și de străini. În mai puțin de lună, stațiunea a atras de două ori mai mulți străini decât anul trecut în aceeași perioadă.

Nicolae Moldovan, primarul orașului Beclean, spune că un grup de turiști polonezi au vizitat anul trecut stațiunea. Iar anul acesta, au făcut-o loc de vacanță pentru ei, împreună cu un grup și mai numeros de prieteni și cunoștințe din Polonia, care au ales Băile Figa vara aceasta, informează bistrițeanul.ro.

„Litoralul bistritenilor”, la doar o oră și jumătate de Cluj. Aqua park, piscine și oază de sănătate 1

„În general, se știe asta, dacă ai fost în vizită la cineva și ți-a plăcut, revii. Și Băilor Figa li se potrivește asta. Nu de puține ori, revedem „în băi” chipuri întâlnite în ani trecuți…Spre bucuria noastră aleg să își petreacă din nou zile de odihnă și relaxare în atmosfera de vacanță a stațiunii din apropierea Becleanului.

S-a întâmplat acest lucru și cu câțiva polonezi. Doi dintre ei au venit anul trecut la Băile Figa și le-a plăcut într-atât încât au revenit și anul acesta, imediat ce s-a deschis noul sezon estival.

Dar nu singuri!…Au venit de data asta însoțiți de un grup numeros de prieteni dornici de a-și petrece o minivacanță în România, la Băile Figa. De altfel, prezența grupurilor de turiști (organizate sau nu!) la intrarea băilor nu mai e demult o noutate. Le mulțumesc tuturor acelora care aleg Băile Figa ca destinație de vacanță. Și nu sunt puțini.

O analiză pe care am făcut-o doar la nivelul lunii Iunie (luna de deschidere a sezonului) arată că Iunie 2022 a adus o dublare a numărului de turiști. Sunt convins că finalizarea și darea în funcțiune a noilor investiții (unele aflate în stadiu de final!) din stațiune va atrage, an după an, și mai mulți turiști. Am pornit de la „nimic” și am ajuns la un „ceva” care începe să conteze.

Cu greu, cu opinteli, …am mers totuși mereu înainte. Într-o direcție care duce nu doar spre dezvoltarea stațiunii, ci și, prin aceasta, la dezvoltarea orașului nostru.
Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și înțelegere”, a transmis primarul Becleanului, Nicolae Moldovan.

„Litoralul bistritenilor”, la doar o oră și jumătate de Cluj. Aqua park, piscine și oază de sănătate 2

Preturi 2022 la Baile Figa

Baile Figa numit si “litoralul bistritenilor” este cel mai bun proiect turistic ce a uimit Transilvania. Statiunea Baile Figa este situata in apropiere de orasul Beclean. Complexul totalizeaza un numar de 4 bazine (2 apa dulce si 2 apa sarata) precum si multe alte atractii (mini-aqualand, rau lenes, plaja, terenuri fotbal/tenis).

„La Baile Figa vei gasi un loc perfect de relaxare, peisagistica locului find realizata in acest scop. Aici vei gasi o oaza de sanatate avand in vedere ca proprietatile apei sarate si a namolului sunt asemanatoare cu cele de la Techirghiol”, spun reprezentanții complexului.

Taxele pentru serviciile oferite in cadrul Parcului Balnear “Baile Figa” pe anul 2022

Taxa de intrare in Parcul Balnear

(copii sub 7 ani au acces gratuit)

20 LEI/BRATARAluni – joi
30 LEI/BRATARAvineri – duminica

„Litoralul bistritenilor”, la doar o oră și jumătate de Cluj. Aqua park, piscine și oază de sănătate 3

Taxa de intrare in interiorul complexului

20 LEI/BRATARA

Taxa de acces utilizare tobogane acvatice “AquaLand”

10 LEI/BRATARA*

Taxa de acces utilizare tobogan “Urias”

10 LEI/BRATARA*

Taxa pentru fitness

(necesita taxa de intrare in interior)

5 LEI/ORA

Taxa pentru jacuzzi

(necesita taxa de intrare in interior)

5 LEI/20 MIN

Taxa pentru sauna

(necesita taxa de intrare in interior)

5 LEI/20 MIN

Taxa pentru inchiriere terenul de fotbal

50 LEI/ORA

Taxa pentru inchiriere terenul de tenis

20 LEI/ORA

Contravaloare cheltuieli utilizare “Casă Poarta”

100 LEI/ZI

error: Content is protected !!