(Foto/Video) Accidente în lanț în Cluj Napoca. Bărbat de 82 de ani lovit pe Eroilor. Mașină răsturnată pe drumul Sfântul Ioan

Updated on iunie 28, 2022 Două accidente au avut loc ieri seară în Cluj Napoca. Un bărbat de 82 de ani a fost lovit de o mașină pe Bulevardul Eroilor. În timp ce, pe drumul Sfântul Ioan, un autoturism s-a răsturnat.

Bărbat lovit pe Eroilor

Conform reprezentanților IPJ Cluj, bărbatul, în vârstă de 82 de ani, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii, unde a fost surprins și accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani.

Testarea cu aparatul etilotest a celui din urmă a indicat concentrația de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

Bărbatul accidentat a fost transportat la o unitate medicală.

Mașină răsturnată pe drumul Sfântul Ioan

Pompierii clujeni au anunțat luni seara o intervenție la un accident rutier petrecut pe Drumul Sfântul Ioan din Cluj-Napoca.

”Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe Drumul Sfântul Ioan din Cluj-Napoca”, a transmis ISU Cluj.

Din primele informații, conducătorul unui autoturism care se deplasa pe Drumul Sfântul Ioan din municipiul Cluj-Napoca, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

 

(Foto/Video) Accidente în lanț în Cluj Napoca. Bărbat de 82 de ani lovit pe Eroilor. Mașină răsturnată pe drumul Sfântul Ioan 1

”Apelul de urgență a venit în jurul orei 21:30, iar pentru misiune au fost mobilizate o autospecială și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Pompierii au găsit la fața locului un autoturism răsturnat, însă din fericire nu au existat persoane încarcerate. O tânără de 24 de ani a fost consultată de echipajul SMURD, fără a fi transportată la spital.

Ulterior, pompierii au asigurat și măsurile PSI”, a mai precizat ISU Cluj, în comunicatul de presă transmis în seara de luni 27 iunie.

Accident

error: Content is protected !!