Incendiu Cluj. Update. Un bărbat și-a dat foc la apartament. 6 persoane au ajuns la spital Poliţiştii l-au încătuşat pe incendiator

Updated on iunie 23, 2022 Șase persoane au ajuns la spital după ce un bărbat şi-a dat foc la apartamentul de pe strada Grigore Moisil din Cluj-Napoca. La venirea polițiștilor, bărbatul era agresiv și arunca cu pietre pe stradă.

La data de 23 iunie, în jurul orei 08.15, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, pentru a interveni pe strada Grigore Moisil din municipiul Cluj-Napoca, întrucât o persoană de sex masculin manifestă un comportament agresiv și aruncă cu pietre pe stradă.

Incendiu Cluj. Update. Un bărbat și-a dat foc la apartament. 6 persoane au ajuns la spital Poliţiştii l-au încătuşat pe incendiator 1

În baza sesizării, un echipaj de ordine publică a fost direcționat la fața locului pentru a lua măsurile necesare. Polițiștii au observat că este vorba de un bărbat recalcitrant, aflat în grădina blocului și care nu dorea să coopereze. Având în vedere aceste aspecte, pentru a lua măsurile legale, polițiștii au fost nevoiți să-l imobilizeze, bărbatul fiind ulterior încătușat.

În tot acest timp, a fost solicitat sprijinul patrulelor din apropiere pentru a li se acorda sprijin în cadrul intervenției.

Polițiștii au observat degajări de fum care proveneau din apartamentul bărbatului, situat la parter, fapt pentru care au pătruns imediat în interiorul acestuia pentru a se asigura că nu există persoane aflate în pericol.

De asemenea, polițiștii au evacuat 2 persoane aflate într-un apartament de la etajul 1, respectiv un adult și un minor.

Totodată, la fața locului s-au deplasat echipaje medicale, jandarmi și echipaje din cadrul ISU, fiind luate măsuri pentru asigurarea locului în care s-a produs deflagrația și acordarea primului ajutor persoanelor.

Până în acest moment au fost transportate 6 persoane la o unitate medicală pentru mai multe investigații de specialitate.

În cauză, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, a transmis IPJ Cluj, potrivit realitateadecluj.net.

”Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un incendiu de apartament pe strada Grigore Moisil. La fața locului au fost trimise două sutospeciale și o autoscară”, au transmis cei e la ISU Cluj, potrivit Ziua de Cluj.

error: Content is protected !!