Haos. Zbor spre Cluj anulat de WizzAir. Pasageri urcați în alt avion cu destinația Cluj-Napoca, iar apoi dați jos din nou

Updated on iunie 23, 2022 Aeroporturile, companiile aeriene au fost luate pe nepregătite de valul uriaș de pasageri și totul s-a blocat. Întârzieri, zboruri anulate reprezintă acum normalitatea pe aeroporturi.

Compania aeriană low-cost WizzAir a anulat în ultimul moment cursa Dortmund – Timișoara, care trebui să plece miercuri în jurul 13,30 de pe aeroportul din Germania. Pasagerii au fost anunțați că vor fi preluați de un avion care ar fi trebuit să decoleze spre Cluj-Napoca, în jurul orei 19,00.

Haos. Zbor spre Cluj anulat de WizzAir. Pasageri urcați în alt avion cu destinația Cluj-Napoca, iar apoi dați jos din nou 1

Sute de români, unii dintre ei cu copii, au așteptat ieri în aeroportul Dortmund să se îmbarce spre România. Trebuiau să ajungă la Timișoara, dar au fost anunțați că le-a fost anulat zborul.

După câteva ore au fost urcați într-un alt avion al companiei WizzAir cu destinația Cluj-Napoca. Pasagerii și-au ocupat locurile, bagajele au fost urcate în cală, dar după o oră personalul companiei i-au anunțat că și această cursa a fost anulată.

Toată lumea a fost coborâtă din avion, trimisă să își recupereze bagajele și pasagerii au fost invitați la un ghișeu din aeroport unde s-a întocmit o listă.

Pasagerii au declarat pentru alba24.ro că din cauza haosului provocat de Wizzair, sute de români, unii cu copii, așteaptau miercuri în aeroportul din Germania, fără să primească vreo explicație din partea Wizzair.

Nu ne spune nimeni care este motivul pentru care avioanele și-au anulat zborurile. Sunt oameni cu copii care stau și așteaptă în aeroport. Sunt oameni la care le-a fost dat tot programul peste cap.

Zborul spre Timișoara a fost anulat și m-au urcat într-un avion de Cluj. (…) Dar m-au dat jos și din avionul de Cluj-Napoca. Acum stau și aștept să ne zică cineva, ceva. Dar nici nu ne bagă în seamă”, a declarat un pasager al curselor anulate. O cameră de hotel ar costa în jur de 100 de euro/ noapte, iar dimineață nu se știe dacă vor avea cu ce ajunge în România, spun cei de la Cluj24.ro.

Pe orarul sosirilor Aeroportului Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca figura pe traseu în dimineața de joi o cursă WizzAir cu plecare de la Dortmund la 7 dimineața (DTM) și aterizare la ora 10, potrivit Ziua de Cluj.

error: Content is protected !!