Cluj. Pompierii au stabilit cauza exploziei la casa din Apahida. “Am auzit o bubuitură, dormeam cu copilul și când am văzut că iese praf, fum nu era”

Updated on iunie 23, 2022 Explozia casei din Apahida a fost provocată de o acumulare de gaze, au transmis pompierii clujeni. ”Acolo a fost o acumulare de gaze. Când omul a aprins aragazul, a explodat”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, maiorul Andrei Biriș.

Explozia a fost atât de puternică încât a fost afectată inclusiv structura de rezistență a casei, iar proprietarii au ajuns la spital cu arsuri pe mai bine de 40% din suprafața corpului, informează Ziua de Cluj.

Cluj. Pompierii au stabilit cauza exploziei la casa din Apahida. "Am auzit o bubuitură, dormeam cu copilul și când am văzut că iese praf, fum nu era” 1

La fața locului s-au deplasat polițiștii, echipaje de pompieri si echipaje medicale, aceștia din urmă luând măsurile necesare pentru salvarea a 2 persoane de circa 60 de ani, care ar fi suferit arsuri de aproximativ 40% din suprafața corpului.

“Am auzit o bubuitură, dormeam cu copilul și când am văzut că iese praf, fum nu era. Am fugit, poarta era închisă, am sărit gardul și cu încă 2 vecini am procedat la ridicarea molozului de pe victimă, de pe doamna Cornelia și am ridicat ușa.

M-am tăiat într-un ciob, să putem salva, și vecinul, fost polițist, ne-a dat indicații s-o punem într-o poziție până la venirea ambulanței. Comunica, o durea foarte tare un picior, de la explozie cred”, a povestit un vecin.

Cei doi soți răniți, transportați de urgență în Germania

Cei doi soți răniți în puternica explozie de duminică din Apahida, județul Cluj, au fost transportați de urgență la un spital din Germania, informează stirileprotv.ro.

O aeronavă C-27J Spartan a Forțelor Aeriene Române i-a preluat pe aceștia de la Aeroportul din Cluj, după ce starea lor de sănătate s-a agravat. În urma exploziei, ei au suferit arsuri pe aproape jumătate din corp.

error: Content is protected !!