Cluj. Profesor universitar „buzunărit” de portofel în drum spre Mega Image. La Poliție nu a răspuns nimeni. „Am apelat Sectia 3, apoi la Politia Cluj …apel inutil”

Updated on iunie 22, 2022 Liviu Țîrău, profesor la Universitatea Babeș-Bolyai, a rămas fără portofel când se afla la Mega Image. Universitarul s-a declarat extrem de dezamăgit de poliția Cluj, care nu i-a răspuns la telefon.

„In seara aceasta am iesit sa-mi cumpar apa minerala si un pepene galben. La caseria Mega Image, am simtit ca nu mai am portofelul; imi fusese “sustras”. Am sunat la banca si am blocat cardurile.

Cluj. Profesor universitar „buzunărit” de portofel în drum spre Mega Image. La Poliție nu a răspuns nimeni. „Am apelat Sectia 3, apoi la Politia Cluj ...apel inutil” 1

Apoi, am anuntat Politia. Am apelat Sectia 3 Politie Gheorgheni, Cluj-Napoca -0264/41.40.05, nu mi s-a raspuns, apoi la Politia Cluj – 0264 432 727 centrala judeteana, apel inutil.

Am apelat 112, si o doamna mi-a recomandat sa depun plangere la vreo 10 km de domiciliu. Vizat, ministrul de interne. Felicitari, Lucian Bode, sa va dea Domnul cat meritati!”, a transmis Liviu Țîrău.

error: Content is protected !!