Anchetă la Spitalul de Copii din Cluj, după micul dejun rușinos oferit unei mame. „La nivelul spitalului se achiziționează materii prime de cea mai bună calitate”

Updated on iunie 21, 2022 Conducerea Spitalului de Copii din Cluj-Napoca a anunțat o anchetă internă după imaginile apărute în mediul online cu un mic dejun rușinos primit de o mămică. Spitalul de Copii din Cluj-Napoca a dat asigurări că sunt achiziționate „materii prime de cea mai bună calitate”.

„La nivelul spitalului se achiziționează materii prime de cea mai bună calitate. S-a demarat o anchetă internă care să stabilească cauzele care au dus, la cazul în speță, la servirea unui mic dejun inconsistent cantitativ”, a transmis conducerea Spitalului de Pediatrie, într-un răspuns acordat Monitorul de Cluj.

Anchetă la Spitalul de Copii din Cluj, după micul dejun rușinos oferit unei mame. „La nivelul spitalului se achiziționează materii prime de cea mai bună calitate” 1

Un clujean a prezentat pe Facebook ce mic dejun primesc mămicile care sunt internate cu copii lor la Pediatrie 1 în Cluj Napoca.

„Mic-dejunul servit de Pediatrie 1 – Cluj-Napoca, pentru mamicile internate impreuna cu copii lor. 🤬Doar cuvinte de laudă…bătaie de joc”, a scris clujeanul.

Autoritățile statului au decis să dubleze norma de hrană din spitale, după săptămâni întregi în care proiectul a bătut pasul pe loc. Suma alocată pentru fiecare pacient va fi 22 de lei, în condițiile în care până acum există o normă de hrană de 11 lei.

error: Content is protected !!